BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Iepērcies un ej! Aktīvas pilsētas stils
2017-07-21

© NEWMOOD

Nav šaubu par to - šīs sezonas visstilīgākais apavu modelis -  ir „slip on“ sandales. Tikai vakar, mēs tās saucām par čībām, bet šodien komplektējam ar Marella kleitām un MAX & Co kostīmiem. Kad diena atgādina stafeti laika nav ne tikai rīta Vogue, bet arī sprādžu  stiprinājumiem. „Slip – on“ tendences ( tāpat kā visas citas megatendences) balstās uz vadošajām dzīvesveida tendencēm.


Dāma ar čībām


Varbūt ne visas varam atļauties etno motīviem dekorētas ievelkamās Gucci kurpes. Varbūt ne visām tas ir nepieciešams? Tendences mainās, un apavi pāri gribētos vairāk kā vienu . Express modes tirgotāji piedāvā ļoti jauku alternatīvas, tās jūs varat atrast  NEWMOOD.    


© Pinterest



Cik vajag pastiepties


Papēži piešķir stājai grāciju un lepnumu. Tas ir fakts! Tāpēc, dizaineri ir pielāgojuši šo tendenci arī augstpapēžu cienītājām.  Ievelkamās "mules" sandales - tas ir šīs vasaras "stiletto". Maza stila gudrība: šie apavi izceļ potītes - izmantojiet to – lieciet rokassprādzes, sieniet krāsainus lakatus vai citas rotaslietas. 


© Pinterest



Ne tikai atvaļinājumā


Ir dienas , kad komfortu izvēlamies bez kompromisiem.Tāpēc Birkenstoch stila sandalesar ortopēdisko zoli ielnāk ikdienas garderobē. Tās der valkāšanai pat birojā. Protams, ja tas nav pārāk stingrs. No otras puses , vai noteikumi var būt svarīgāki, kā veselība un laba pašsajūta? Apvienojiet šīs sandales ar kvalitatīvu pedikīru un tās derēs pat pie lietišķiem kostīmi.


© Pinterest

Bezmaksas stilista konsultācija