BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Izvairieties no stila fiasko. 4 Vogue vāka vērti tēli.
2017-06-05

© Pinterest

Fotosesija ar fotogrāfu, ir kļuvusi gandrīz par ikvienas jaunkundzes „must-have“. Tā ir lieliska dāvana dzimšanas dienā, ja nesagaidām, tad pasūtam to pašas.

Diemžēl, bieži, sagaidījuši  fotogrāfijas, rezultāts neapmierina. Sapņojāt par Vogue vāciņa virsmu, bet saņēmāt... Un ne vienmēr šeit ir vainīgs fotogrāfs, vai arī grimētājs– lielu lomu šeit izpilda arī izvēlētais stils.

Lai tā neatgadītos, piedāvāju izvēlēties šos uzticamos, pārbaudītos, un vienmēr lieliski iedarbojošos komplektus. Tādus bieži pamanīsiet „model test“ tipa fotosesijās. Tad, svarīgākie elementi attēlos kļūst par personīgām iezīmēm un harismu, savukārt apģērbi, stilīgi papildina.




Džinsi

Tie izveido rotaļīgu, mūsdienīgu tēlu, un nekad neiziet no modes. Pie šīs izvēles, lieliski iederas nesasieti, mazliet savēlušies vai viļņaini mati. Šīs fotogrāfijas bez kauna sajūtas skatīsiet arī pēc pāris gadiem, bērniem rādīsiet mazliet ar lepnumu.

© Pinterest




Balts krekls

Izvēlieties nedaudz brīvāku modeli, izturīga auduma kreklu ar skaisti, paceltu apkakli. Tas izveidos klasisku, nepretenciozu izskatu, un pirmā plāna fotogrāfijā, ļaus izcelties Jūsu personībai. 
Atstājiet vējā plandošus matus un dabīgu, kuru sauc par „no make-up make-up“ grimu, tā izveidojot minimālisma „svaigo“ izskatu. Sasienot stingri matu cirtas  un izceļot lūpas, izskatīsieties eleganta dāma, savukārt, izvēloties masīvus auskarus, un kārtīgu matu sakārtojumu, kļūsiet par īstu Vogue vāka DĪVU.
Šeit par lielisku akcentu, var kļūt apavi. Noteikti paņemiet līdzi skaistāko apavu  (nav obligāti augstpapēžu) pāri , un aujiet tos, ja fotogrāfijā būs redzams pilns augums.

© Pinterest




Kostīms

Klasiska žakete, rada spēcīgas sievietes tēlu. Kā arī, apliecina drošu izvēli, ja vēlaties pikantu kadru. Vienkārši, atpogājiet to –  izskatīsieties seksuāla, un nekad nepārkāpsiet vulgaritātes robežas. 

© Pinterest




Ādas virsjaka

Tā var būt, gan kombinācijas pamats, gan detaļa, kura piešķir tēlam dinamismu un veselīgu agresiju. Var komplektēt ar džinsiem, vakarkleitu, vai“ uzmest“ to, uz izvēlētās apakšveļas. Elegance, romantika vai minimālisms – ādas virsjaka – tā ir garšviela, kura ir piemērota visiem ēdieniem. 

© Pinterest




Rotaļīgi stilīgs, eleganti svaigs, spēcīgs un seksuāls, vai drosmīgs un agresīvs – četri emocionāli dažādi tēli. Daļu, no šiem nepieciešamajiem apģērbiem, atradīsiet savā skapī, bet ja izvēlēsieties iegādāties, nēsāsiet tos vairākas reizes. Tāds ir fotosesijai cienīgs stils bez zaudējumiem!

Bezmaksas stilista konsultācija