BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Stilista konsultācija: Kā izveidot nevainojamu garderobi. I daļa
2017-04-07

© Pinterest

„Iepērkos visu dzīvi, bet vienalga nav ko uzvilkt“ – sūdzas reta šopaholiķe. Lai atbrīvotos no šī šķēršļa, nevainojama stila virzienā, no sākuma vajag izveidot vienu stabilu un drošu garderobes pamatu – capsule wardrobe.

Capsule wardrobe (angl.) – apģērbu komplekts, kurā visas lietas ir savstarpēji saistītas, ir izturīgas pret sezonalitāti, ir piemēroti nēsāt ikdienā, taču var būt viegli pielietojami arī īpašos gadījumos, kardināli izmana izskatu, nomainot tikai dažus aksesuārus un lūpu krāsu.

Veidojot capsule wardrobe, kura kļūs par pamata garderobes daļu, svarīgākais ir ieskatīties apģērbu krāsās, formās un faktūras kritērijos.


Krāsa


Melna, balta un vairāk kā 50 pelēku toņu – mākslā tas saucas  BEZKRĀSAINS. Tās vienmēr sader savstarpēji, gan ar jebkuru citu krāsu.


© Pinterest



Formas


Šeit nav svarīgākas formas, bet gan proporcijas! Rūpīgi apskatiet sevi spogulī, un meklējiet Jums labāk piemērotus garumus, griezumus, siluetus un formas. Viņu izvēle 1 diktē ne pjedestāls, bet Jūsu ķermenis. P.S. Tāds kāds viņš ir šodien, bet nav plānojams būt no pimdienas.


© Pinterest



Faktūras


Capsule wardrobe sezonalitāte, laikmeti un iespējas ir bezgalīgas. Tas veido definīciju izvēloties, kādas lietas izveidos pamatu Jūsu garderobei. Audumiem ir jābūt kvalitatīviem, savukārt faktūrām neizraisošām ne komplektācijas, ne „vai varu tā ģērbties ejot uz darbu“ galvassāpes.


© Pinterest



Piemēroti izveidojot capsule wardrobe, Jums būs stabils garderobes pamats, kurā vienmēr būs ko uzvilkt, pat drošākās tendences, atradīs savus salikumus, nebūs nekādu apģērbu ar etiķetēm, kuri būs nolikti skapja vistālākajā stūrī. 

Bezmaksas stilista konsultācija