BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
STILISTA KONSULTĀCIJA: KĀ IZVEIDOT NEVAINOJAMU GARDEROBI. II DAĻA
2017-05-05

© Pinterest

Veikalos ir īsta bikšu tendenču revolūcija, taču mēs visi, atkal nolaiduši acis paejam garām – „ar gan es viņas komplektēšu?“. Nepiemēroti saformēta „capsule“ garderobē ne tikai palielina ikdienas stila veidošanas galvassāpes, bet arī neļauj pieradināt jaunus modes vējus. Šodien, tas ir reāls zaudējums, jo uzticību sniedzošā apģērbu kombināciju paaugstina pašapziņu, un ietekmē Jūsu pozīciju gan profesionālajā, gan sociālajā dzīvē. Tātad, 3 virsējie apģērbi, kuru klātbūtne palīdzēs izveidot vairums lielisku komplektu!


Blūze ar plecu lencēm
Aizmirstie trikotāžas, pārlieku pieguļošās t-shirt blūzes. Laiks elegancei un vieglumam! Brīvi krītoša, nepretencioza poliestera blūze ar plecu lencēm, piešķirs maigu sievišķību ikdienas salikumiem. Šis modelis lieliski būs piemērots pie klasiskām biksēm, džiniem, zem žaketēm vai cardigan tipa jakām. Blūžu nēsāšanas sezona ir bezgalīga, iespējas - neizsmeļamas!

© Pinterest



Jaka
Jaka – ne tikai vēso sezonu sabiedrotais. Viņas klātbūtne vienmēr izpalīdz vēsākos vasaras vakaros, vai netīšam atrodoties, pārlieku spēcīgi vēdināmās telpās.
Jaka vasarā var mums aizstāt žaketi. Viņa neburzās un var ietilpināt somā. Bez tam, viņu ir nepieciešams turēt pa rokai, ja vakars neticami var beigties ar vakariņām āra terasē.
Vēloties izveidot elegantu tēlu – papildiniet komplektāciju ar spīdīgām rotaslietām – tās lieliski iederēsies pie mīkstās un matētās jakas faktūras.

© Pinterest



Džemperis
Šis ir jaunākais pamata garderobes biedrs. Pirms pāris gadiem, no sporta ar augsti paceltu galvu modes pasaulē, iesoļoja šis jauninājums, kurš  ir nevainojams stila pavadonis, gandrīz visos gadījumos. Viss ir atkarīgs no tā, ar ko Jūs viņu komplektēsiet.
Džemperis – neuzkrītošs skapja iedzīvotājs. Pie viņa piestāv ne tikai augstpapēžu, bet arī brīvā laika apavi. Jūs varat rotāties ar aksesuāriem vai rotaslietām, bet varat arī atstāt vienu, lepnajā minimālisma mierā.


© Pinterest

Bezmaksas stilista konsultācija