BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Stilista ieteikumi: Kā izveidot nevainojamu garderobi. III daļa
2017-05-16

© Pinterest

Blūze – apģērbs, pie kura visbiežāk veikalā apstājas acu skats. Raibas, sarežģītu formu, super stilīgu siluetu... neatvairāmas... ups un jau karājas skapī! Un karājas tur visdrīzāk ilgi, bieži ar etiķetēm – ne vienu reizi neuzvilktas. Kāpēc? Tāpēc, kad mums nav piemērotu bikšu vai svārku. Piedāvājam stilu 1-2-3, kurš dos cerību jau sen aizmirstām blūzēm un palīdzēs vieglāk pieradināt stilīgākās podiumu favorītes.


Klasiskās bikses


Lieliski Jūsu figūrai piemērotas, klasisku krāsu un nepretenciozu audumu bikses – kā balta auduma stila eksperimentiem. Šodien tās varam nēsāt gan ar žaketēm, gan ar jakām vai ar sportiskiem elementiem dekorētiem džemperiem. Augstpapēžu apavi vai jaunās Adidas? Viss ir atkarīgs no Jūsu noskaņojuma un dienas plāniem!


© Pinterest



Klasiskie džinsi


Lai arī brīvā laika, bet tādi klasiski, kad pat ir piemēroti ne tik džinsu piektdienai! Kad Jūsu skapī atradīsies klasiskās zilās krāsas nevainojami Jūsu formām džinsi, jaunu salikumu būs vairāk par iespējām tos izmēģināt.


© Pinterest



Svārki


„Man nepatīk svārki“ – tie ir lielākie sieviešu meli! Jūs vienkārši neesat mērījušas piemērotāko modeli. Kad svārku siluets nevainojami pieguļ ķermeņa līnijām un proporcijām, auduma faktūra nejautā „vai varu vilkt tos ejot uz darbu?“, un krāsa neizraisa salikuma galvassāpes – esiet droša – tas ir vienīgais!


© Pinterest

Bezmaksas stilista konsultācija