BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Modes tops: festivālu stils
2017-06-13

© Pinterest

Festivālu kultūra šodien izdzīvo īstu popularitātes virsotni! Mūzika un jautrība šeit ir ļoti svarīgas, taču dalībnieku stils rada kopēju pasākuma atmosfēru. Tātad, piesardzīgi un droši salikumi šeit – slikta toņa pazīmes! Gluži pretēji, festivāls– tā ir ideāla vieta stila eksperimentiem.

Mūzikas festivālā varat ģērbties tā, kā slepenos sapņos, taču neuzdrošinieties. Riskējat tikai ar to, ka šie salikumi var iekļauties Jūsu ikdienas stilā. Tātad piedāvājam 4 viegli veidojamus tēlus labākiem vasaras festivāliem!


Džinsu parāde

Tā nav tikai garlaicīga klasika, tas ir šīs sezonas tops un festivālu must-have. Tikai šauros zilos džinsus atstājiet nopietnajam augustam, savukārt nedēļas nogalēs velciet no skapja ārā plēstus, raibus, dekorētus un komplektējiet tos ar džinsu žaketēm. Neaizmirstiet jautrus un izaicinošus krekliņus, kā arī krāsainus peldkostīmus. Šim komplektam izmantojiet, kā nobeigumu - cepuri ar nagu.


© Pinterest, NEWMOOD



Boho meitenes

Ziedi, mežģīnes un daudzums slāņu – tā ir boho meiteņu, atšķirības zīme. Apģērbu silueti neierobežo kustības, savukārt vēja plandošās bārkstis, vilina sekot. Izvēloties rotas boho meitenēm nav sāta, īslaicīgie tetovējumi viņu komplektos, ir pēdējais akcents. Minimāls grims un dabīgi smaržojošie mati šim haosam piešķir līdzsvaru, ērtie kovboju vai gladiatoru tipa apavi – iespēju pārvarēt jebkuru attālumu.


© Pinterest, NEWMOOD



Misija ir iespējama

Ar labākajām draudzenēm, kaut vai līdz pasaules malai! Šajā ceļojumā nav vietas apģērbiem, kuri izraisa rūpes. Tādēļ šim tēlam lieliski ir piemērotas zemes krāsas un kamuflāžas raksti. Obligāti paņemiet bandana lakatu. Tas būs aksesuārs, ja apsiesiet uz kakla, vai izvilksiet cauri šortu cilpai, galvassega, ja nebūtu ēnas un ekscentriska detaļa, ja apsegsiet ar to seju, kā to dara baikeri. Neaizmirstiet metāla nokrāsu rotaslietas. Tās šim spēcīgajam tēlam, piešķirs sievišķīgu maigumu.


© Pinterest, NEWMOOD



Bēgošā līgava

Baltā krāsa iekaro festivālus. Tā ir labsirdības, maiguma un miera krāsa, taču, piemēroti stilizēta, tā var kļūst par ballītes simbolu. Mežģīnes, pārredzamība, plecu lencītes un atkailināti pleci, šai krāsai sniedz pārdrošību. Šeit lieliski būs piemēroti īslaicīgi metāla krāsas tetovējumi, rotaslietu pārbagātība un labo meiteņu cepure.


© Pinterest, NEWMOOD


Festivāla stils – funkcionalitātes un pašizpausmes kombinācija. Priecājieties ne tikai pie skatuves, bet arī veidojot savu izskatu. Esiet drošas un eksperimentējiet!

Bezmaksas stilista konsultācija