BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
2018. gada pavasara tops. Kas nomainīja klasisko smilšu krāsas lietusmēteli?
2018-05-10


Radīta sportam, atdzimusi festivālos un triumfējusi uz augstākās modes pjedestāliem vējjaka, kļuva par 2018. gada pavasara sezonas modes topu. Šis praktiskais un stilīgais apģērbs, ātri atrada savu ceļu uz modes cienītāju garderobēm.

NEWMOOD stilistu komanda piedāvā trīs veidus, kā vieglāk komplektēt šo, no pirmā acu skata pretenciozo apģērbu .


Klasiskā lietusmēteļa vietā


Smilšu krāsas lietusmētelis šosezon var atpūsties. Ja savai klasiskajai garderobei vēlaties piešķirt nedaudz šarma, tā vietā izvēlieties sporta stila vējjaku. Tā neļaus Jums nosalt, kad debesis apmāksies, un tiklīdz uzspīdēs saule, bez grūtībām to varēsiet ielikt savā ikdienas somiņā.



© NEWMOOD


Stilīgam brīvajam laikam


Mūzikas festivālu modē jau pāris sezonas dominē pilsētas stila garderobe. Tātad, vējjaka kļuva ne tikai par garo gumijas zābaku kompanjoni, bet lieliski sader ar džinsiem, trikotāžas kleitiņām un citiem brīvā laika apģērbiem.



© NEWMOOD


Drosmīgiem eksperimentiem


Modes noteikumi kļūst liberālāki, savukārt nevainojami izveidotais tēls, kļūst ne par labas gaumes, bet par garlaicības zīmi. „Nav obligāti tūlīt pat sākt ģērbties kā rokzvaigznei, taču, kādreiz ļaujiet sev relaksēties un izbaudīt šķībus garāmgājēju skatienus.“ - NEWMOOD stilisti



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija