BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
4 apavu pāri, kuriem ir jābūt ikvienam vīrietim
2018-05-07



© Pinterest

Saka, ka labi apavi aizved uz labām vietām. „Un patiešām, kvalitatīvu apavu pāris skapī, sniedz pārliecību par sevi un liek justies labāk. Jo, stilīgi apavi ir pats svarīgākais vīriešu garderobes elements. Cik un kādus apavus vajadzētu vīrietim? Izlasiet mūsu stilistu izveidoto sarakstu.


1. Brīvā laika apavi


Mēs tikai apsolījāmies, ka nekad nenēsāsim kedas pie uzvalka, un uz augstās modes pjedestāla parādījās lieliskas kvalitātes un nevainojama dizaina brīvā laika apavi. Tie ir ideāli piemēroti birojam, bāram, nedēļas nogalēm…

Balti brīvā laika apavi ir vieni no universālākajiem vīriešu garderobes elementiem. Minimālisma dizains un kvalitatīvas izejvielas, sniedz sportiskas elegances sajūtu, nēsājot gan ar uzvalka žaketi, gan ar mīļākajiem džinsiem.



© Pinterest, NEWMOOD


2. Apavi skriešanai


Nav nekā labāka par skriešanai piemērotiem apaviem. Tie kalpos ne tikai sportojot, bet arī veidojot ikdienas stilu.

Meklējot universālus apavus skriešanai izvēlēties melnu, baltu vai pasteļtoņu krāsas. Ar šādiem modeļiem izveidosiet daudzus salikumus, savukārt stilīga izskata veidošanai, būs nepieciešams mazāk piepūļu.



© Pinterest, NEWMOOD


3. Oksfordi vai Derbi


Tie ir praktiski un ekskluzivitāti izstarojoši apavi, kuri ir piemēroti gan pie uzvalka, gan pie plēstiem džinsiem. Ne par velti šo apavu vēsture ir skaitāma simtgadēs.

Oksfordi un derbi ir īsti stila fenomeni. Tā būtu lieliska izvēle pie „chino“ modeļa biksēm un krekliem darba dienai birojā, vai arī, vakaram bārā ar draugiem. Nedēļas nogalēs vajadzētu pucēties? Uzvalks un pāris kvalitatīvu derbi vai oksfordu - tā ir nevainojama stila recepte. Tieši tādēļ, šie apavi ir izpelnījušies lai būtu Jūsu skapī.



© Pinterest, NEWMOOD


4. Mokasīni


Ērti, moderni, neaizstājami sēžot pie stūres - tādi ir zamšādas mokasīni. Ideāls variants pavasarim, vasarai un agram rudenim, mokasīni ir greznākā Spāņu espadriļļu versija.

Mokasīnus izvēlieties tad, kad ir nepieciešama ērta alternatīva braucot pie automašīnas stūres vai staigājot ieveikt garākas distances. Tā ir praktiska izvēle ceļojot ar lidmašīnu - jo, ir nepieciešami apavi, kurus var ērti un ātri noaut un atkal apaut izejot cauri apsardzes punktiem. Ceļojot caur lielām lidostām un pārnēsājot rokas bagāžu, apavu komforts ir nepieciešams. Mokasīni lieliski būs piemēroti pie uzvalkiem vai klasiska stila biksēm, kā arī, tos viegli varēsiet saderināt ar džinsiem vai chino modeļa biksēm.



© Pinterest, NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija