BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Stilista konsultācija: Kā izveidot nevainojamu garderobi. IV daļa
2017-05-25

© Pinterest

Pret migrēnu palīdz medikamenti, taču stila problēmas galvassāpes noņem tikai piemēroti izveidota garderobe. Tātad, pēdējie trīs nevainojamie "capsule“ skapja iedzīvotāji, kuri atbrīvos no šīm problēmām uz ilgu laiku.


Žakete


Laba un kvalitatīva žakete – kā grezni aksesuāri, kuri atklāj Jūsu skatījumu uz detaļām. Izvēlieties pārdomāti un atbildīgi. Minimālisma formas, kvalitatīvas izejvielas, līdzenas šuves un kārtīga konstrukcija – tas ir nevainojams stils klasiskajos un elegantajos brīvā laika salikumos.


© Pinterest



Cardigan's


Siltumu un jaukumu gribas arī vasarā. Tieši tāpēc, cardigan' s kļūst par neaizstājamu kompanjonu visus gadu. Tas lieliski iederas pie kleitām, svārkiem, džinsiem... svarīgākais: 1. Viņa apakšai nav jābeidzas platākajā Jūsu ķermeņa vietā. 2. Izvēlieties visu sezonu modeli. Tādu, ar kuru nebūs karsti vasarā, savukārt ziemā, būtu ērti nēsāt zem mēteļa. 


© Pinterest


Maza (bet ne noteikti melna) kleitiņa

Nekad par zemu nenovērtējiet lieliskas kleitas un sarkanas lūpu krāsas spēku! Pieklājīga garuma, ideāli pieguļoša nevainojamākās vietās un brīva tajās, kuras vēlaties saglabāt kā noslēpumu, nepretenciozas krāsas un kvalitatīva auduma kleitai ir obligāti jābūt ikvienas sievietes skapī. Tajā jutīsieties ērti, bet tajā pašā laikā būsiet eleganta dāma.


© Pinterest

Bezmaksas stilista konsultācija