BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Jauns modes projekts Baltijas valstīs. Intervija ar vēstnieci.
2017-03-21

© NEWMOOD

Kad viņu satiec, uzreiz saproti, ko nozīmē valdzinājums, šarms un pozitīva attieksme. Viņa - viena no tām sievietēm, kuras pazīstot, uzreiz gribas skriet uz skaistumkopšanas salonu, vai nopirkt jaunu motivējošu grāmatu – vienreiz sakārtot savu izskatu, vai pat dzīvi. Indre– personība, kura iedvesmo. Viņas ikoniskais stils, papildina enerģisko dzīvesveidu. Runājam ar aktīvā stila ikonu, kura šopavasar kļuva par „NEWMOOD.lv“ vēstnieci.


Ko tev nozīmē jēdziens personība? Kādas personības tevi iedvesmo?

Es apbrīnoju sievietes, kā šīs - Meryl Streep, Ellen Degeneres, Sarah Jessica Parker, Sienna Miller, Audrey Hepburn, Grace Kelly. Visas viņas savā veidā iedvesmo.


Vai apģērbs arī pēc izskata ir svarīgs?

Sen zināms noteikums - satiek pēc izskata, pavada pēc prāta - ikdienā, bet ir spēkā arī šodien.


Kā tu raksturotu savu stilu?

Reizēm - kārtīgs un pieticīgs, reizēm - drosmīgs un ļoti spilgts. Man nav mīļākās krāsas, tās visas ir skaistas un mainās pēc noskaņojuma, tāpat ir arī ar stilu.



© NEWMOOD

Kāds ir tava stila noteikums?

Nevar ģērbties no galvas līdz kājām tikai melnā krāsā, tā - ir pati garlaicīgākā izvēle. Patiesībā, tas nav mans noteikums, bet Annas Wintour, taču man tas ļoti patīk.


Apraksti sava stila attīstību?

Tas var izklausīties pēc stereotipiem, bet lai arī kas tu būtu, vislabāk būt pašai, bet ne kāda kopijai. Tātad personība – īsts cilvēks ar visām priekšrocībām un trūkumiem. Sarīkojumu dejas, kuras dejoju visu savu bērnību un pusaudžu gadus, nedaudz palīdzēja neeksperimentēt ar stilu un savu izskatu. Atceros, tajā laikā bija ļoti populārs „hip -hop”. Pamēģināju arī es pāris reizes uzvilkt, bikses ar nošļuku ķīli, un ar tām pāris reizēm pietika, lai saprastu, kad nav obligāti dzīties pakaļ visam, kas ir populāri.



© NEWMOOD


Vai tev ir svarīgi, ko par tavu izskatu domā citi?

Gan jā, gan nē. Darbā vai pasākumos, domājot un cienot cilvēkus, kuri piedalās šajos pasākumos, man ir jāizskatās reprezentatīvi. Visos citos gadījumos, man svarīgāks ir tuvinieku viedoklis.


Ko tu ieteiktu sievietēm, kuras meklē savu stilu? Kādas bija tava stila neveiksmes?

Nebaidieties eksperimentēt, nekad nedomājiet par apkārtējo kritiku. Pieņemsim, jūsu apģērbi mēdz būt krāsaini, vai melnbalti, sakomplektēti vai nē, ērti vai iespīlēti. Svarīgākais, lai jums apģērbs patiktu, un jūs to rotātu, ne viss otrādi. Lai par to galvas lauza modes industriju speciālisti, savukārt mums lai tā ir izklaide un jautra spēle. Tādas ir bijušas vairākas, bet es neņemu galvā! (smejas) Piemēram, diezgan jocīgi izskatījās bante, kura bija izveidota no matiem, spīdīgas blūzes un tilla svārku ansamblis. Nu un kas? Tajā dienā jutos labi, nākošajā – pasmējos par sevi un dzīvoju tālāk. Es sliktāk justos, ja nekad neeksperimentētu, baidoties par to, ka mani kritizēs.


Ka izvēlies savu ikdienas apģērbu?

Mammas mani noteikti sapratīs, ikdienā ir piemērots jebkas, kas ir tīrs. (smejas).



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija