BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Gada krāsa - purpursarkana
2022-03-24

Krāsām ir liela nozīme iespaidīga tēla veidošanā. Tās ne tikai dažādo ikdienas apģērbu kombināciju, bet arī piešķir izcilu individualitāti. Tāpēc šopavasar varēsim atjaunināt savu garderobi ar košiem modīgiem toņiem.
Pēc slavenāko modes dizaineru domām, mūs sagaida gaišs 2022. gads. Sulīgi zaļie citroni, zils, saulrieta oranžs un dzeltens pavadīs līdz rudenim. Tomēr violetās nokrāsas ieņems cienījamāko vietu garderobē.
Zilais tonis ar violeti -sarkano nokrāsu raksturo dzīvespriecīgu, pozitīvu attieksmi, veicina drosmīgu radošumu un iztēli. Apskatīsim, kādas krāsu kombinācijas var piedāvāt šī ielu modes slavenība.

Vienkrāsains purpursarkans

Ja izvēlaties viengabalainu kombināciju, nekad nekļūdīsieties izvēlē, lai arī kāda būs krāsa. Modes emuāru autore Aimee Song demonstrē siltas jakas un svārku dueta komfortu. Un siltākam laikam kopā ar vienkrāsainām biksēm ieteicams izvēlēties plāna auduma blūzi.



Baltas krāsas kontrasts

Atsvaidzinoši balts un purpurkrāsas kokteilis ne tikai sniegs optimismu dienai, bet arī piešķirs sejai mirdzošu jaunību.



Spilgts duets

Gada divas spilgtākās krāsas vienā komplektā - drosmīgas un radošas sievietes izpausme.



Cukurvate

Pasteļkrāsu kombinācija, kas atgādina bērnībā ēsto cukurvati, izskatās ārkārtīgi atsvaidzinoši un vasarīgi.



Bezmaksas stilista konsultācija