BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Idejas platu džinsu kombinēšanai
2022-02-25

Visticamāk, sievietes varētu vienbalsīgi piekrist, ka pāris kvalitatīvu džinsu tiek "nodarbināti" visvairāk no visas garderobes. Tos valkā dažādās situācijās neatkarīgi no gadalaika un laikapstākļiem. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties pareizo modeli, lai izveidotu dažādus tēlus.
Šosezon piegulošos skinny džinsus nomaina brīvu džinsu silueti: to garie un platie modeļi. Pilns bikšu garums un augstais viduklis ļauj vizuāli pielāgot siluetu, paslēpjot platākus gurnus, izceļot vidukli un piešķirot savam augumam papildus centimetrus. Tiem, kuri vēl neuzdrošinās iegādāties platu džinsu modeli, piedāvājam dažas idejas, kas palīdzēs Jums izlemt.

Izvēloties vienkāršu baltu krekliņu, žaketi un brīvā laika apavus, nevarēsiet nokļūdīties izvēlē. Tas ir ne tikai ērti, bet arī stilīgi.



Tām, kuras vēlas saglabāt sievišķīgu eleganci, vidukli var izcelt, kombinējot ar saīsinātu klasiskā stila žaketi. Un, lai izceltu seksualitāti, varat kombinēt platus džinsus ar īsu blūzi vai pieguļošu bodiju.



Zābaki uz augsta papēža, silts džemperis un mētelis vai žakete izveidos patīkamu neformālu lietišķu stilu pavasarim. Patiešām lieliska izvēle, ja Jums ir grūti izdomāt, kā ģērbties, dodoties uz biroju.



Līdzīgi kā džinu audums ar džinsiem, džinsi ar ādas audumu ir lielisks duets. Džinsu kombinācija vairāk izstaros 60. gadu boho stilu, un ādas auduma krekls vai žakete sniegs drosmes un pārliecības sajūtu.



Bezmaksas stilista konsultācija