BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Kā atrisināt „Nav ko uzvilkt“ krīzi?
2018-03-21


Pavasaris (pagaidām tikai gan kalendārais) vienmēr pamodina vēlmi atjaunot garderobi. Diemžēl, bet bieži vien šī iedvesma beidzas ar vēl vienām melnam biksēm iepirkumu groziņā.
„Nevarat aizmirst sarkano mēteli, taču Jums ir bail, kad būs grūti to komplektēt. Vienmēr skapī meklējiet svītrainu blūzi –viņa atrisinās visas krīzes problēmas“,- saka NEWMOOD stilisti. Piedāvājam trīs salikumus, kuros svītrainā blūze kļūs par stilīgu pamatu izteiksmīgiem aksesuāriem.


Zili džinsi un koši akcenti


Svītraina blūze un zili džinsi ir drošs, taču stilīgs pamats izteiksmīgām žaketēm un mēteļiem. Droši izvēlieties arī krāsainas somas – tās pamazām izstumj neitrālos aksesuāru toņus no „obligāti jābūt“ saraksta.



© NEWMOOD


Klasika un ekskluzivitāte


Šī blūze nevainojami sader ar citu pavasara vēstnesi – smilšu krāsas lietusmēteli. Tas ir klasiskas elegances etalons, kurš kļūst par lielisku pjedestālu īpašo aksesuāru demonstrēšanai.



© NEWMOOD


Rock chic


„Rock chic“ stils ir ļoti iecienīts modes ikonu ballīšu tēlam. Svītraina blūze piešķir tam franču akcentu, savukārt ērtie apavi garantē dejas līdz rītausmai.



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija