BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Sandaļu ceļvedis vasarai
2021-06-01

Mājās sēdēšana un karantīna ir mainījusi ne tikai mūsu visu uzvedību, bet arī stilu. Ieradums ģērbties brīvās un ērtās drēbēs, strādājot mājās, pāriet uz ielu modi. Augstpapēžu cienītājām ir lieliska iespēja atpūtināt kājas, jo šīs vasaras tendence - komforts kājām.
Karstākie vasaras jaunumi - plakano zoļu sandales un čības, kas lieliski sader ar bikškostīmu, izpletņa formas kleitu vai pat šauriem midi svārkiem.

Kamēr rupjās kedas aizstāj ar retro stila ikdienas apaviem, sandales iegūst masīvas formas ar lielām detaļām: sprādzēm vai ķēdēm. Viens no šīs vasaras populārajiem modeļiem būs pārveidota gladiatora stila sandales versija. Bieza, raupja zole, platas siksnas ar sprādzēm sniegs tēlam pikantu pieskaņu, un pēdām - komforta sajūtu.



Šovasar dizaineri piedāvā valkāt čības ne tikai jūrmalā atvaļinājuma laikā, bet arī pilsētā. Modeļu daudzveidības pārsteigs. Jūs varat izvēlēties no biezzoļu Birkenstock stila līdz vieglākiem un elegantiem Hermes stila variantiem.



Platformas šajā sezonā parādās kā Fēnikss no pelniem. Zoles biezums var būt līdz pieciem centimetriem plats. Nav noslēpums, ka, jo biezāka zole, jo lielāka ir amortizācija, kas pastaigas padara kā slīdēšanu starp mākoņiem.



Tiek svinēta arī pīto sandaļu atgriešanās. Pīta zole, mežģīnes, siksniņas - vienā. Tās ir vieglas un ērtas, un kopā ar salmu cepuri rada romantisku tēlu. Lieliski piemērots atpūtniekiem pie jūras.



Bezmaksas stilista konsultācija