BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Skandināvu mimimālisms
2021-08-04

Skandināvu stilā valdošā estētika un minimālisms iekaro ielu modi visā pasaulē. Taisni silueti, zemes toņu palete un ilgtspējīga mode ir tas, ko skandināvi novērtē, izvēloties apģērbu.
Minimālisma pamata apģērba kapsula kalpo ilgāk nekā vienu gadu, un savstarpēji saderīgie komplekti iznīcina galvassāpes no rīta, kad jums ir jāizdomā, ko uzvilkt.
Skandināvu sievietes augstu vērtē ilgtspējīgu modi, tāpēc dod priekšroku kvalitatīviem audumiem, kas saglabā savu sākotnējo formu arī pēc ilgstošas ​​valkāšanas vai mazgāšanas. Vienkārši griezumi un minimālisma stils ļauj valkāt drēbes vairākus gadus pēc kārtas un neuztraukties, ka tie būs izgājuši no modes.
Melnā krāsa simbolizē spēcīgu raksturu, kāds piemīt daudzām skandināvu sievietēm. Melnas krāsa apģērbu kombinācija ir piemērota valkāšanai birojā, ballītē, kā arī salikumā ar sporta apaviem - kafejnīcā, lai satiktu draugus. Tas ir vēl viens pierādījums tam, ka vienas un tās pašas drēbes var valkāt dažādās situācijās un izskatīties lieliski.

Ilgtspējīga mode nozīmē, ka garderobē jābūt minimālam skaitam apģērbu, kas tiek nēsāti un nodrošina komforta sajūtu. Minimālisms ir pretstats mūsdienu patēriņam. Minimālisma ideja ir saistīta ne tikai ar ekoloģiskiem apsvērumiem, bet arī ar harmoniju ar sevi. Lai arī ar mazāku daudzumu, bet ar savstarpēji saderīgiem apģērbiem mēs ietaupām savu laiku un atbrīvojamies no dilemmām, ko un ar ko kombinēt.



No gultas uzreiz ielās

Tērpi pidžamu stilā, kas parādījās pirms dažiem gadiem, ir saņēmuši daudz kritikas un tikpat daudz arī fanu. Šovasar atdzīvojušies satīna auduma komplekti, platas, viegli krītošas ​​bikses, jaka vai krekls. Šķietami vienkārša griezuma modelis, kas greznā ballītē var izskatīties pārsteidzoši, vienlaikus kombinējot ar trikotāžas kreklu un čībām, var būt pludmales garderobes neatņemama sastāvdaļa.



Trikotāžas jaukums

Patīkami trikotāžas izstrādājumu un trikotāžas kostīms mājas zonas ir pārgājuši uz ielas stilu. Brīvi silueti, pasteļkrāsas ļauj vienlaikus justies ērti un eleganti. Trikotāžas kostīmi ar svārkiem vai trikotāžas kleitas sniegs patīkamu sajūtu vēsākā vasaras vakarā.



Bezmaksas stilista konsultācija