BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Vasaras brīvdienu must have
2021-06-28

Balts krekls

Balts krekls - universāla izvēle, jo tas var ne tikai pildīt blūzes lomu, bet arī lieliski iederēties žaketes vietā: uz kleitas vai peldkostīma.



Šorti

Vasarā sākas šortu ēra. Jūs varat atrast dažādus audumus un rakstus, no kuriem katrs atklās savu stila variantu.
Lai iegūtu izsmalcinātu un elegantu tēlu, varat izvēlēties kostīma auduma bermudu modeļa šortus. Atpūtai izvēlēties džinsu vai trikotāžas audumu variantus.



Džinsi

Karstajā sezonā, lai ērti justos džinsos, ieteicams izvēlēties gaišas krāsas, plānākus materiālus un brīvākas forma.



Ikdienas apavi

Šajā sezonā masīvās sporta kedas aiziet no ielu modes, un tās aizstāj ar retro stila ikdienas apaviem, kurus var kombinēt ar biksēm, šortiem vai kleitām.



Džinsu auduma žakete

Lai gan saulainās dienās moka karstums, vēlu vakarā kļūst dzestrs, un jūs vēlaties apsegt plecus ar siltāku apģērbu. Šajā gadījumā džinsa žakete ir ideāla izvēle.



Košas krāsas soma

Vasarā vēlamies dažādot savu garderobi ar krāsām, tāpēc drošākais veids, kā to izdarīt, ir iegādāties košas krāsas somu. Šīs sezonas hīts - dzeltena krāsa. Lai izskatītos īpaši moderni, nav nepieciešams visu apģērba kapsulu nomainīt ar jauniem priekšmetiem, var izvēlēties somu vai citu minētās krāsas aksesuāru, un ar to pietiks, lai atjauninātu tēlu.



Gara kleita

Saulainā dienā apspīlēti apģērbi sagādā diskomfortu, tāpēc šajā sezonā dizaineri iesaka izvēlēties brīva silueta, maksimāli garas kleitas, kas akcentēs sievišķīgo eleganci. Viegli, vējā plandoši audumi radīs romantisku noskaņu un būs lieliski piemēroti gan dienai, gan vakaram.



Čības

Čības ar biezu zoli kalpos ne tikai pludmalē. Pilsētā ar viņām jūs varat justies ne tikai ērti karstā vasaras dienā, bet arī moderni. Kombinācijā ar maxi garuma kleitām, platām biksēm vai džinsiem izskatīsies izsmalcināti.



Peldkostīms

Plānojot vasaras kapsulu brīvdienām, neaizmirstiet arī par peldkostīmu. Šovasar modē ir košu krāsu un dažādu rakstu peldkostīmi.



Saulesbrilles

Saulesbrilles piešķir pikantu pieskaņu un pabeigta tēla sajūtu, vienlaikus pasargājot acis no ultravioletajiem saules stariem. Tāpēc saulesbrillēm ir jābūt vasaras must have saraksta augšgalā.



Bezmaksas stilista konsultācija