BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
4 veidi, kā nēsāt neonu
2019-08-08

Aizmirstiet par rozā un spilgto koraļļu, šī sezona ir šokējoša ar neona gaismām. Vai jūs domājat, ka 80. gadu piedzīvojumi jau ir aizmirsuši zaļo vai žilbinošo dzelteno? Lai arī cik dīvaini arī tas nebūtu, šogad neons kļūst par jaunu melnu.

Sezonas sākumā neons biedēja ar savu dominējošo toni, bet modes tendenču fani neapstājās skatīties radoši un veidot iespaidīgas ielas stila kombinācijas. Ieskatoties uzmanīgāk, Jūs pamanīsiet, ka spilgtas neona nokrāsas var valkāt pat biznesa stila kombinācijās, nebaidoties no priekšnieka pārmetošā skatiena. Vēlaties uzzināt recepti? Izveidojiet kontrastējošas kombinācijas ar eleganto melno, neitrālo pelēko vai citām pasteļkrāsām. Bet, ja tas nav pietiekami, iesakām apskatīt mūsu neona kombināciju piedāvājumu.

Neona zibsnis darbā

Kā jau minēts iepriekš, ierastās ikdienas kombinācijas, kuras piemērotas birojam var tikt atdzīvinātas ar pievilcīgiem toņiem. Briljanta zaļa, fluora dzeltena vai ugunīgās tandarīna krāsas blūze, jaka ar augstu kaklu salikumā ar striktu līniju kostīmu sniegs Jums justies pārliecinātai par sevi. Tikai drosmīga personība var "izturēt" daudzos uzmanības skatienus.

Go loud be proud

Vēlaties pievērst garāmgājēju uzmanību kā  Instagram zvaigzne? Izvēlieties dubultu devu fluora dzelteno un komplektējiet ar vienkāršiem baltas krāsas krekliņiem un ugly sneakers sporta apaviem. No otras puses, bikses un žaketi varat valkāt atsevišķi, tāpēc investējot kostīmā Jums uzreiz uzradīsies dažādi apģērbu komplekti. 

Uzmanības centrā aksesuāri

Ja neesat gatava drosmīgai neona fiestai, pamēģiniet savā garderobē pieradināt košus aksesuārus. Neona krāsas apavi, somas, lakats vai saulesbrilles, acumirklī atsvaidzinās Jūsu tēlu.

Atvaļinājuma piedzīvojums

Nav noslēpums, kad košas krāsas ideāli izceļ saules noskūpstītu, bronzīga iedeguma ādu. Priecājieties par pievilcīgiem atvaļinājuma mirkļiem nomainot vienkāršo peldkostīmu uz neona bikini, un jūtieties tā, it kā Jūs būtu saules izgaismotā tropu baseinā.

Bezmaksas stilista konsultācija