BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
„Twinning“ stils iziet ielās: blogeres Aiste un Gema piedāvā TOP rudens „twinning“ kombinācijas
2019-09-27

Kā teiktu īstas fashionistes, rudens – labākais laiks modei. Laiks, kad varam sākt improvizēt ar dažādām tekstūrām, stiliem, slāņot kārtām apģērbus un... dalīties ar savu draudzeni! Jā, jau pāris gadus ielās izejošais un arvien vairāk popularitāti gūstošais „twinning“ stils ir gandrīz viens no patīkamākajiem modes vējiem.  Šodien, kad ikviens vēlas izcelties un būt savādāks, tēla saskaņošana ir viena no labākajām alternatīvām, kas ne tikai ļaus Jums labi pavadīt laiku izvēloties apģērbus, bet arī kļūt par vienu no spilgtākajām meitenēm ielās. 

Šīs sezonas rudens modes rudens un „dvīņu“stila pievilcību piedāvā blogeres, aktīva brīvā laika apģērbu preču zīmola „Audimas“ vēstnieces Gema Liutkevičiūte un Aiste Svarauskaite, kuras dalās arī ar „twinning“ stila kombināciju idejām.

Pagātnes stila murgi pārvēršas par iekāri

"Dvīņu" stils ik pa laikam parādās žurnālos, modes skatēs un gūst arvien lielāku popularitāti. Ja agrāk lielākais stila murgs bija redzēt meiteni, kas ballītē vai uz ielas valkā līdzīgu kleitu, tagad šis murgs pārvēršas par hītu. Tādas slavenas zvaigznes kā Kendall Jenner, Bella un Gigi Hadid, Kim Kardashian bieži parādās ielās vienādu apģērbu kombinācijās un un izskatās vienkārši lieliski.

Šādu stilu, kopā ar citām jaunākajām rudens tendencēm, ir atklājusi un iecienījusi modes blogere Aiste Svarauskaite, kura saka: laikus, kad vēlējās iziet apģērbusies pavisam savādāk nekā citi, jau ir aizmirsusi.

„Man personīgi , dienas, kad biju neomā ieraugot citu meiteni tādā pašā tērpā kā man, ir aizmirsušās tālu skolas laikos. Tādus pašus vai līdzīgus tērpus nēsājoša meitene, mani vairs ne tikai nekaitina, bet arī mudina izteikt komplimentu – jo, arī man tas apģērbs patika“, - smaida A. Svarauskaite.

Tā kā pasākumos piedalās neskaitāms daudzums viesu, gandrīz neiespējami izskatīties pavisam savādāk, taču, no otras puses, pārklājošais tēls varētu būt arī lielisks veids, kā iegūt jaunas paziņas.

"Es domāju, ka, ieraugot kādā pasākumā vai ballītē meiteni, kas ģērbusies tādā pašā kleitā, Jums tiešām nevajadzētu skumt, bet tieši pretēji - vajadzētu pasmaidīt un varbūt pat nodibināt jaunu draudzību, jo jums ir viena kopīga iezīme - laba gaume." - smejas G. Liutkevičiūte.

Runājot par jaunākajām tendencēm, „Audimo“vēstnieces vienbalsīgi apgalvo, ka skaistākā rudens mode - apģērbu slāņošana, kas paver vēl vairāk iespēju veidot „twinning“ stilu.

"Man ļoti patīk viegls slāņojums rudens sezonā - nav nekā interesantāka, kā outfite apvienot dažādus audumus un faktūras, it īpaši pēc tam, kad vasarā nēsājām tikai plānas kleitas," saka portāla basicapproachblog.com autore A. Svarauskaite.

Šoruden arī modes silueti paliek nemainīgi - žaketes, gari mēteļi, biezi svārki un oversized jakas ar tradicionālajiem pīņu rakstiem, kas ļaus justies ne tikai mājīgi un silti, bet arī izskatīties bezgala stilīgi.

“Rudens ir mēteļu un žakešu sezona, kas ir vieni no maniem iecienītākajiem garderobes priekšmetiem. Lai arī aukstais laiks vēl nav sācies, esmu pārliecināta, ka nešķiršos no biezas vilnas žaketes un smagnējiem adītiem džemperiem, saka G. Liutkevičiūte, fashionframebyg.com autore.

Iepazīstina ar šī rudens TOP „twinning“ kombinācijām

Kombinējot šodienas „twinning“ tēlu, meitenes priecājas par lielisko šī gadalaika krāsu paleti.

“Zemes, sūnu vai smilšu krāsas šajā sezonā ir visu topu augšgalos, – savstarpēji viegli kombinējamas, bez tam, izskatīsies svaigi, stilīgi un eleganti. Tāpēc, veidojot „twinning“ stilu, rotaļājamies ar krāsām. Pirmajai kombinācijai izvēlējāmies dizaineres Ievos Daugirdaites un„Audimu“ veidotus tofu un sūnu krāsas krekliņus, kuri lieliski saskanēs ar garderobē skumstošiem džinsiem. Citai kombinācijai paķērām tajā pašā kolekcijā dzimušas, tikai savādākas krāsas bikses, kuras ar rudens vilnas žaketi sniedza iespēju radīt elegantu kombinētu stilu. Un, kad laika apstākļi pavisam kļūs vēsi, Jūs lieliski izskatīsieties, ja zem dūnu oversized virsjakām paslēpsiet līdzīga silueta un auduma, taču atšķirīgu toņu brīvā laika žaketes“, - šādas kombinācijas piedāvā meitenes.

Šī gada rudens neapgrūtina: neitrālās krāsas ir modernas katru sezonu, tāpēc, iegādājoties kvalitatīvu mēteli vai smilškrāsas vilnas žaketi, jūs varēsiet to nēsāt mūžīgi. Jūs varat izvēlēties striktu griezumu, vai arī oversized apģērbus un neuztvert visu nopietni - tēlus droši kombinējiet kopā ar savām draudzenēm.

Bezmaksas stilista konsultācija