BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Militāra stila zābaki iekaro ielas
2020-02-10

Otrā pasaules kara laikā radušies militārā stila zābaki ir izturējuši pārbaudījumu un kļuvuši par vienu no mūsdienu pieprasītākajām modes ikonām. Ceļojot pa dažādām subkultūrām, sākot no pankiem līdz rokzvaigznēm, viņi ieņem goda vietu garderobē un tie ir nēsājami, kā spēcīgs akcents, kas uzsver īpašu stilu .

Pēc Parīzes modes nedēļas pagājušā gada rudenī daudzu influenceru un modes sekotāju garderobes iekaroja Prada Monolith garie zābaki, kuru atšķirības zīme ir pie zābaku stulma piestiprinātas mini izmēra kabatiņas. Garums, kurš sniedzas līdz ceļgaliem un masīvā dažu collu platforma piešķir šim modelim drosmīgu pievilcību.

Bez šaubām, masīvie garie zābaki ir šīs ziemas must have, tāpēc, kombinējot tos ar džinsiem un ādas virsjaku, var iegūt perfektu brīvā laika tēlu. Elegantā stila cienītājas var rast nestandarta risinājumus. Newmood piedāvā:

Izejiet no savas komforta zonas un apvienojiet garos militārā stila zābakus ar viegla auduma vasaras kleitu un oversize parku virsjaku.

Izveidojiet rafinētu tēlu, valkājot midi adītu kleitu un oversize mēteli .

Izmēģiniet ādas bikšu un žaketes duetu, kas saskaņots ar masīviem gariem zābakiem. Šajā gadījumā bikses var būt arī platas, kuras, nēsājot, atgādinātu militāru formas tērpu .

Tērpieties divdaļīgā žaketes un svārku kostīmā. Masīvie zābaki šādā kombinācijā radīs līdzsvaru starp klasiskajiem siluetiem un ielas stila detaļām.

Bezmaksas stilista konsultācija