BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Pasteļtoņu spēle
2020-03-25

Pastelkrāsas atdzīvojas gandrīz katru pavasari. Maigs persiks, pistācija, lavanda, balināta kakao, dzeltena - vismaz vienu no šīm krāsām var redzēt jaunākajās pavasara / vasaras dizaineru kolekcijās. Pasteltoņi labi sader gan savā starpā, gan ar citām neitrālām krāsām, piemēram, baltu, melnu utt.

Maigā krāsu gamma ir saistīta ar greznību un stabilitāti, taču šī pavasara sezona piedāvā vairāk nekā tikai cieši pieguļošus kostīmus. Ielas stila cienītāji atradīs izbalējušas kakao krāsas kombinezonu, safari stila bikses un žaketes ar lielām kabatām.

Apvienojot pasteļkrāsas ar citām šī gada tendencēm, var radīt neticamas kombinācijas.

Vienkrāsains pasteļtonis. Neatkarīgi no tā, vai tā ir auksta vai silta nokrāsa, zilgana vai pasteļtoņa rozā - vienas krāsas kombinācija vienmēr izskatās pārsteidzoša un piesaista Jūsu uzmanību. Tas var būt divdaļīgs kostīms vai gari svārki, kas kombinējami ar saīsinātu blūzi.



Pasteļtoņu kokteilis. Dažu pasteļtoņu nokrāsu kombinācija, koša lūpu krāsa, kas papildina maigo toņu gammu, radīs nevainojamu vasaras tēlu. Šajā gadījumā Jūs varat savienot vienkrāsainus apģērbus ar dažādu pasteļtoņu aksesuāriem.



Pasteļtoņu un neitrālu krāsu deja. Visas neitrālās krāsas: balta, pelēka, apvienojumā ar smalkām nokrāsām, radīs patiesu harmoniju. Iedomājieties baltu kostīmu, neatkarīgi no tā, vai tas būs lietišķs kostīms vai brīvi pieguļošs sporta siluets apvienojumā ar rozā mēteli, tas izskatīsies nevainojami.



Dzīves kontrasts. Lai iegūtu gaišāku tēlu, vienmēr varat paļauties uz kontrasta principu. Apvienojot pasteļtoņus ar tumšām vai spilgtām krāsām, izveidosies kontrastējošs un uzmanību piesaistošs variants.



Džinsi un pasteļtoņi - kā saldējums ar vafelēm. Vai tie būtu vasaras šorti, parastie džinsi, īsie vai garie svārki vai arī, kas cits, džinsu apģērbs katru dienu nosaka lielu lomu mūsu garderobē. Tādēļ džinsu kombinācija ar pasteļkrāsas kreklu, gaišas krāsas kleitu ar džinsu jaciņu ir lielisks veids, kā pieradināt pasteļtoņus savā garderobē.



Bezmaksas stilista konsultācija