BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Svētku elementi ikdienas garderobē. Kā saskaņot?
2018-05-29



„Jūs uz darbu vai ballīti? Es uz abiem!“. No paša sākuma mūsu ikdienas garderobē ienāca sporta elementi, savukārt tagad, izskatās, ka kāds ir sajucis ballīšu un biroja apģērbu plauktus.

Interneta apģērbu, apavu un aksesuāru veikala „Newmood.lv“ stilisti piedāvā 3 veidus, kā svētkus garderobes elementus iesaistīt ikdienas apģērbu kombinācijās.


Svētki + ikdiena


Krāšņus, no pirmā acu skatiena svētkiem piemērotos apģērbus, varēsiet droši kombinēta ar brīvā laika vai sporta elementiem. Tā radīsiet līdzsvaru starp vakara un dienas stilu. Krekliņu un virsjaku apvienojums neitralizēs spīdumu krāšņumu, radot rotaļīgu šarmu. Tā ir pilnīga uzvara pār stilu!



© NEWMOOD


Vakara elegance


Ja vakarā Jūs gaida svētku vakariņas, beidzot vairs nepastāv dilemma vai atgriezties mājās un pārģērbties, vai vakara plānus turpināt garlaicīgā biroja tēlā. Jūsu ietilpīgajā somā, automašīnā vai biroja skapī, noteikti atradīsiet vieta plānai elegantai vestei un nelielai rokassomiņai. Turiet pa rokai šo stila duetu un „force majeure“ gadījumā būsiet gatava pāris minūtēs.



© NEWMOOD


Enerģiskai dienai


Ir sagaidāma enerģiska notikumu pilna diena, kuras uzticamākais draugs vienmēr ir džemperis vai kedas? Dodiet cerību iemirdzēties pat šim praktiskajam, komforta valodu saprotošajam tandēmam. Trīs – jau ir kompānija, lai šie mirdzošie svārki kļūst par tās dvēseli.



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija