BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Dāvanu ceļvedis
2021-12-06

Mēnesi pirms gada lielākajiem svētkiem sākas dāvanu pirkšanas maratons, kas liek krietni pagrozīt galvu, ar ko šogad pārsteigt savus mīļos. Mums ir iepriekš sagatavotas dāvanu idejas, kas piemērotas gan sporta entuziastiem, gan stilīgiem ceļotājiem vai ballīšu karalienēm.

Ko dāvināt ... piedzīvojumu meklētājai

Tās, kuras sapņo par aizmukšanu no ikdienas mājas rūpēm un jauniem piedzīvojumiem, novērtē daudzpusību. Pastaigām dabā aukstajā sezonā nepieciešamas kvalitatīvas virsdrēbes, silti un ērti apavi.
Vesti var valkāt ne tikai kā virsapģērbu, bet arī kā vidējo kārtu, ar biezu virsjaku. Masīvie zābaki nodrošinās kājām komfortu un tajā pašā laikā spēlēs moderna aksesuāra lomu.



Ko dāvināt... aksesuāru cienītājai

Modistes zina, ka ar kvalitatīvu aksesuāru palīdzību garderobes saturs mirdz jaunās krāsās. Dažādojot parasto apģērbu kombināciju ar ekskluzīvu somu, apavu pāri vai masīvām brillēm, var izveidot tēlu, kas piesaista apkārtējo uzmanību.
Raiba raksta lakats vai šalle, ādas josta ar logotipu var acumirklī atdzīvināt apnicīgo ikdienas kombināciju. Ar šīs sezonas hitu — spilgtas krāsas zābakiem — varat justies kā Instagram zvaigzne.



Ko dāvināt... stilīgai mājsaimniecei

Kad aiz loga draņķīgi laika apstākļi un temperatūras stabiņš rāda zem nulles, pat esot mājās, Jūs vēlaties siltu un mājīgu estētiku.
Saraksta augšgalā var atrasties ikdienas mājas tērps, kas piemērots ne tikai gulēšanai uz dīvāna, lasīt grāmatu, bet arī darbam no mājām. Siltas pūkainas čības un adīts džemperis neļaus nosalt pat aukstākajā dienā.
Minimālisma kaklarota un auskari - lieliska detaļa, kas piešķirs mājas tērpam ekskluzivitāti.



Ko dāvināt... sporta entuziastei

Jauns sporta kostīms vai kedas aizraus aktīvās atpūtas cienītājas. Un stilīga pudele iedvesmos motivāciju jogas nodarbībām.
Tām, kurām patīk apvienot modi ar funkcionalitāti, lieliski piemērots lietusmētelis vai silta ikdienas virsjaka. Augstas kvalitātes adīta cepure pasargā no dzestrā ziemas vēja.



Ko dāvināt... izklaides pasaules zvaigznei

Daudzi ir piedzīvojuši spēku izsīkumu un karantīnu, tāpēc svētkos vēlēsies justies īpaši. Kleita, kas izceļ perfektu figūru, augstpapēžu apavi un perfekti pieskaņotas rotaslietas, ļaus iejusties izklaides pasaules zvaigznē, uz kuru vērstas visu prožektoru gaismas.
Stilīga plecu soma ir lieliski piemērota svētku tēla nostiprināšanai.



Bezmaksas stilista konsultācija