BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Rudens sezonas apavu ceļvedis
2021-09-27

Kad gaisa temperatūra pazeminās, mēs izvelkam no skapja siltus džemperus un saskaramies ar jautājumu: ar ko aizstāt vasaras sandales. Lielais mājās pavadītais laiks koriģēja daudzu sieviešu paradumus un garderobes saturu. Kamēr daudzi atvadījās no augstpapēžu kurpēm un pārņēma ikdienas stila komfortu, dizaineri tomēr pagriezās atpakaļ un ar savām kolekcijām pierādīja, ka augsts papēdis un platforma neizgāja no modes.
Rudens sezona ir piepildīta ar daudzveidību, kurā mēs varam pazust. Labā ziņa ir tā, ka ievērojams skaits modeļu kopš pagājušā gada ir turpinājuši savu dzīves ciklu. Tāpēc, ja jums ir šāds apavu pāris, varat tos drosmīgi izcelt dienas gaismā. Masīva zole, platforma, raupja zole, zābaki - zeķes - tas ir jaunās sezonas ziņu spektrs. Apskatīsim, kā pucēsimies šoruden.

Vīriešu apavi „Oxford“ un „Loafer“, kuru izcelsme ir Anglijā un kas bija ļoti populāri astoņdesmitajos gados, nekad nav atstumti malā un tiek uzskatīti par klasiku gan vīriešu, gan sieviešu garderobē. Šoruden tiek piedāvāti rupjāki modeļi ar masīvu un raupju zoli, ko viegli kombinēt ar svārkiem un biksēm, valkājot biezākas zeķes vai rakstainas zeķītes .



Neparasta sezonas tendence, ko ietekmē karantīna un ierobežošana mājās - siltinātas čības, kas paredzētas valkāšanai ārpus telpām aukstajā sezonā. Šādu čību izvēle šogad ir plašāka nekā jebkad agrāk. Izvēloties čības ar siltinājumu, ir svarīgi pievērst uzmanību zolei, kurai jābūt piemērotai lietošanai ārpus telpām. Kombinējot čības ar „oversize“ kostīmu vai ikdienas apģērbu, var izveidot drosmīgu un neparastu tēlu .



Kā alternatīvu augstpapēžu kurpēm dizaineri piedāvāja apavus ar platformu. Tie palīdzēs jums izskatīties garākai, nenogurdinot kājas. Stabilitāte un komforts garantēts.



Rudens nav iedomājams bez zābaku un garo zābaku jaunumiem. Masīvās zoles zābaki neatstāj modes pjedestālus un stingri turas augstumā. Šogad dizaineri piedāvā zābaku un lietus zābaku hibrīdu un pagarinātu „Chelsea“ modeļa apavu versiju. Tie izskatās lieliski, ja tos kombinē ar džinsiem, platām biksēm, ikdienas kostīmu vai trikotāžas kleitu.



Papildus klasiskajiem garajiem zābakiem šīs sezonas hīts - zābaki - zeķes. Tie ir rupjas zoles zābaki, kuru stulms izstiepts kā zeķe. Šāds modelis ir īpaši ērts svārku un kleitu cienītājiem, jo ​​nav jālauza galva, kādas krāsas zeķubikses izvēlēties.



Bezmaksas stilista konsultācija