BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Rudens must have – krekla stila žakete
2021-09-10

Mūsdienu modē daudzpusība ir atslēgvārds, kas ir kļuvis īpaši svarīgs, runājot par garderobes saturu. Tā kā robežas starp apģērba nēsāšanu mājās un birojā ir pazudušas, ir jāmeklē praktiski risinājumi, kas būs piemēroti nesaistoša biznesa un atpūtas tēla veidošanai.
Parastā klasiskā žakete nav atdalāma no pamata drēbju skapja kapsulas un ir ārkārtīgi praktiska, veidojot dažādu stilu kombinācijas. Tomēr, lai dažādotu skapja saturu, dizaineri izveidoja krekla un žaketes hibrīdu (angļ. val. Divu vārdu “shirt jacket” saīsinājums - “shacket”) - krekla tipa žakete. Tas var būt arī jūsu must have šoruden. Lieliski piemērots ikdienas tērpiem kopā ar džinsiem un kedām, kā arī izskatās eleganti ar klasiskām biksēm vai svārkiem .
Utilitārais “shacket” ir kļuvis par iecienītāko visās slavenajās modes skatēs. Tātad, apskatīsim iedvesmojošas ielu stila kombinācijas.

Sieviešu biznesa stils ir ievērojami mainījies, un konservatīvos divdaļīgos kostīmus nomainīja radoši tērpi. Žakete krekla stilā apvienojumā ar biksēm vai svārkiem izskatās grezna un eleganta.



Kombinācija ar trikotāžas vai brīvā laika biksēm un džinsiem, kas piemēroti rudens komfortam. Šāds komplekts sniegs ne tikai mājas mājīgumu vēsā laikā, bet arī komforta devu.



Krekla tipa žaketē ir military stils, tāpēc tiem, kas vēlas "pikantu" tēlu, varat izvēlēties ādas vai urbanistiska stila bikses un masīvus zābakus. Žaketi var valkāt ne tikai pa virsu, bet arī sabāzt biksēs.



Vakara tēlam izvēlētā mežģīņu vai vieglā auduma kleita kopā ar krekla stila žaketi radīs neparastu ansambli.



Bezmaksas stilista konsultācija