BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Sporta stila kostīms Tavam rudens tēlam
2021-09-07

Sporta stila kostīms, kas iesakņojās mūsu skapjos pandēmijas sākumā, jau otro gadu nav izgājis no ielu modes. Modes cienītājas izdomāja ikdienas apģērbu apvienot ne tikai ar sporta stila apģērbu, bet arī ar klasiskiem griezumiem un augstiem papēžiem.
Apskatīsim, kādas ikdienas apģērba kombinācijas stilisti iesaka krāsainam rudenim.

Vienkrāsaina harmonija

Vienkāršākā un atpazīstamākā vienas krāsas kombinācija, kurā dominē vienkrāsains sporta kostīms. To var kombinēt ar gariem mēteļiem vai lietusmēteļiem, džinsa vai ādas virjaku. Neaizmirsīsim krekla tipa žaketi, kas ir ideāli piemērota ikdienas stilam.
Nav nepieciešams valkāt sporta kostīmu kā komplektu - tā atsevišķās daļas var kombinēt ar dažāda stila apģērbu. Eksperimentējot ar dažādiem auduma un griezuma modeļiem, jūs varat izveidot izcilus ikdienas tēlus.
Šīs rudens sezonas modernākie toņi būs no žilbinoši baltas un pasteļtoņu līdz spilgtām krāsu iespējām. Apavi ir arī daudzpusīgi: no čībām līdz masīviem zābakiem vai pat augstiem papēžiem.



Sports un klasika

Sporta bikses un klasiskā žakete vairs nepārsteidz. Īpaši tiem, kam jāstrādā no mājām. Lai datora ekrānā izskatītos solīdi, pietiek uzvilkt žaketi, un justies ērti - pietiek ar sporta biksēm. Šis ieradums, kas izveidojies Tarantīno laikā, ir pārcēlies arī uz ielu modi, tāpēc nevajadzēs daudz pūļu, lai izskatītos moderni.
Džemperi, tāpat kā sporta bikses, var kombinēt atsevišķi ar klasiska stila apģērbiem, tādiem kā, klasiskām biksēm vai žaketēm.



Brīvā laika eksperimenti

Veidojot ikdienas brīvā laika stilu, var eksperimentēt ar džinsiem vai ādas biksēm. Minimālisma cienītājiem brīvā laika apģērbs noderēs arī vēsajā rudenī. Izvēloties lakoniskus modeļus un mierīgas krāsas, jūs varat izveidot smalkus, elegantus tēlus.



Kaut uz modes skati

Ja jūsu skapī ir sporta tērps, varat daudz eksperimentēt, veidojot dažādas kombinācijas, un vienlaikus nezaudēt komforta sajūtu. Apvienojot dažādas krāsas un auduma faktūras, ir iespējams radīt daudz rotaļīgu tēlu, kuros nebūs kauns parādīties pat modes skatē.



Bezmaksas stilista konsultācija