BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
DENIM‘s | Jaunā sezonā
2020-04-09

Vārds "Denim" attiecināms uz Francijas Nīmu (franču. - de Nim, latv. - no Nīmas) pilsētu, no kuras uz Ameriku bija transportējams izturīgs audums pirmo Levis džinsu modeļu šūšanai. Lai džinsi būtu zilā krāsā, kas kļuva par klasisko džinsu krāsu, tika izmantotas indigo krāsvielas. Ne velti nosaukums indigo ir saglabājies līdz mūsdienām un tiek izmantots modes industrijā, lai aprakstītu zilo krāsu.

Džinsus raksturo zināma alķīmija: tie var izskatīties ļoti vīrišķīgi vai, tieši otrādi, sievišķīgi, seksuāli vai nomākti, it kā izvilkti no puiša garderobes. Džinsi vienmēr pielāgojas tendencēm un lieliski iekļaujas jebkurā apģērbu kombinācijā.

Gandrīz katras sievietes garderobē mēs atrastu džinsu pāri. Tas, iespējams, ir visdaudzveidīgākais apģērbs garderobē, kas var piedalīties dažādu stilu ansambļos: brīvā laika pavadīšanas, biroja vai pat ballītēs. Šī pavasara modes pjedestālos dominēja viengabala džinsu komplekti, saīsināti džinsi un Bermudu šorti, balināti džinsi un 70. gadus atgādinošie, paplašinātie silueti.

Paplatinātie džinsi

Eleganta atgriešanās no pagātnes – paplatinātie džinsi, kuri sāk paplašināties sākot mazliet no ceļgala un to garums var sniegties līdz grīdai. Tas ir īsts dārgums boho chic stila cienītājiem. Vizuāli šādi džini padara slaidākas un pagarina kāju līnijas, tāpēc, kombinējot tos ar augstiem papēžiem vai apaviem uz platformas, izveidosies eleganti sievišķīgs attēls. Vēloties šādiem džinsiem piešķirt "rozīnīti", tos var kombinēt arī ar sporta apaviem. Augšdaļa var būt īsāka vai ielikta džinsos.



Platie slouchy džinsi

Platas, atgādinošas nedaudz par lielu mammas bikses, džinsi - Instagram fashionistu iecienīti.
Platākas visā augšstilbu garumā un sašaurinās uz leju, lieliski maskējot lielākus augšstilbu vai gurnu apkārtmērus.
Ieteicams tos valkāt ar bodiju, un taisnu silueta žaketi vai saīsinātu džinsu vai "Bomber" stila jaku. Pie tiem var pieskaņot gan augstpapēžu kurpes, gan sporta stila apavus.



Džinsu svārki

Džinsu svārki ir šīs sezonas topa augšgalā. No mini, midi līdz maxi garumam, zīmuļa formai vai taisnam siluetam. Bet visvairāk triumfējošie ir midi un maxi garumi, kuri variē ar dažādiem siluetiem un džinsu audumu apstrādes variantiem.
Agrā pavasarī džinsu svārkus var valkāt, slāņojot krekliņu un džemperi vai siltāku jaku, saliekot to svārkos. Lai pabeigtu šo kombināciju, jūs varat valkāt gan sporta apavus, gan zābakus vai kovboju stila apaviem.



Žaketes

Šajā pavasarī džinsu žakete iegūst dažādas krāsas un formas: parasto zilo krāsu aizstāj ar spilgtām vai pasteļtoņu krāsām, un formas kļūst vaļīgas, taisni saīsināts siluets ar lielām safari stila kabatām.
Ir mainījies viedoklis, ka džinsu žakete ir piemērota tikai ikdienas valkāšanai, un šajā sezonā tā tiks kombinēta gan ar augstiem papēžiem, gan ar sporta apaviem. Džinsu žakete ir neaizvietojama vēsākam pavasarim, kas labi sader arī ar viegla auduma kleitu, džinsiem, šortiem vai svārkiem.



Vienots ansamblis

Viena no lielākajām aisberga virsotnēm šajā sezonā ir vienots džinsu ansamblis, kas atgādina Teksasas prērijas. Slaveno pavasara / vasaras dizaineru kolekcijās dominēja džinsu krekli, kas sabāzti paplatinātos džinsos, kombinācijā ar kovboju zābakiem vai sporta apaviem.



Bezmaksas stilista konsultācija