BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Kā piešķirt džezu apnikušajām jakām?
2018-02-27


© NEWMOOD

Ziema neatkāpjas un vēl gaida no galvas līdz kājām adītu apģērbu mēnesis. Pavasara kolekciju radīto prieku pagaidām varam tikai uzmērī, savukārt izejot no mājam, vēl kādu laiciņu no skapjiem vilksim ārā vecās jakas. NEWMOOD stilisti iesaka, kā izturēt šī sala un stila agoniju, kad ziemas jakas gandrīz izraisa asaras.

 



Spīdums


Mīksta jakas tekstūra un neitrālas krāsas, lieliski sader ar spīdīgiem elementiem. Šādi dekorēti džinsi sniegs jaunu enerģiju pat pašai garlaicīgākajai jakai.

Ja strādājat birojā, noteikti ir jābūt maiņas apaviem. Tas ir praktisks un stilīgs lēmums. Atklātas potītes sniedz viegluma sajūtu aukstās sezonas salikumiem.



© NEWMOOD


Mežģīnes


NEWMOOD stilisti sagrauj mītu, ka mežģīnes ir piemērotas gulētiešanai un ballītēm. Pareizi sakomplektētas, tās var ienākt ikdienas garderobē. Kleitas vai svārkus ar mežģīnēm varat nēsāt zem garām, brīva silueta jakām, savukārt šādus salikumus pabeidziet ar metāla krāsas detaļām. Tāds salikums liks no jauna iemīlēties vecajā labajā džemperī, un vienreiz nēsātas kleitas pārvērtīs par praktiskas garderobes.



© NEWMOOD


Aksesuāri


Aukstā sezona ir neiedomājama bez slapjdraņķa un garu adītu kleitu. Tajās ziemā slēpjam savu harismu, kad esat sailgojušies pēc siltuma un jaukuma. Taču, arī šim garlaicīgajam skapja iedzīvotājam tiek sniegta cerība iemācīties koķetēt. Sieniet raibus zīda lakatiņus un izvēlieties krāsainas somas. Smalkas tīkliņa zeķbikses palīdzēs nopūst pēdējos garlaicības putekļus no šī ziemas apģērba.



© NEWMOOD


Visus salikumos izmantotos apģērbus atradīsiet www.newmood.lv

Bezmaksas stilista konsultācija