BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Kādas jaunas modes tendences iekaros ielu stilu
2022-02-10

Mēs atrodamies interesantās modes krustcelēs: manevrējot starp darbu mājās un ballītēm ar draugiem. Ņemot vērā pandēmijas radīto haosu, dizaineri piedāvā ikdienas tēlam izvēlēties brīvus un ērtus siluetus, savukārt vakarā noraut noslēpumainības plīvuru un parādīt vairāk ķermeņa.
2022. gada pavasaris sagaidīs ar košām krāsām un drosmīgi īsiem siluetiem, un vairs nebūs psihedēlisku rakstu. Mini svārki, šorti, saīsināti topi un žaketes kontrastēs ar oversize žaketēm un īpaši garām un platām biksēm vai džinsiem. Apskatiet mūsu 5 populārākās karstākās tendences.

Par pagājušā gada valdošo tendenci var nosaukt platus garos džinsus. Tie ne tikai nepamet modes pjedestālus, bet vēl vairāk iesakņojas dažādu tēlu veidošanā. Tie labi sader gan ar džemperi ar kapuci un kedām, gan striktu līniju žaketi un augstpapēžu kurpēm.



Šosezon būs moderni īsi, nabu nepiesedzoši apģērbi, kuri liks daudziem aizdomāties par sporta zāli. Saīsināts tops vai žakete, bieži būs redzami kombinācijās ar platām biksēm vai džinsiem .



Kā jau katru pavasari, sākot silt, daudzi modes namu dizaineri diktē baso kāju tendenci. Uz pjedestāla dominēja mini garuma svārki: no mākslīgās ādas līdz tvīdam, no spilgtām krāsām līdz pasteļtoņiem. Tām, kurām ir apnicis valkāt sporta stila bikses, ir lielisks laiks no tām atbrīvoties.



Jaunāko kolekciju prezentācijas pierādījušas, ka slavenākie modes nami Prada, Chanel arī šogad neatsakās no apjomīgu žakešu tendences. Lieli izmēri - lielas vēlmes! Oversize modeļu izstrādātāji var sekot šim moto.
Apjomīgas žaketes atstāj lielu radošo brīvību, ja tās slāņo ar kreklu, jaku ar kapuci vai krūšturim līdzīgu korseti utt.



Šosezon atdzīvojas burtu apdrukas un tās redzēsim gan apģērbu, gan aksesuāru modeļos. Tādi zīmoli kā Gucci, Balenciaga, Fendi uc., apguvuši logomānijas tehniku un būs viena no iekārojamākajām šajā pavasarī.



Bezmaksas stilista konsultācija