BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Kādi svārki dominēs šajā pavasarī
2021-05-17

Kad dienas kļūst garākas un gaisa temperatūra paaugstinās (un laika apstākļi ir silti), mēs beidzot varam novilkt smagās ziemas drēbes un sporta tērpus, kas valkāti karantīnas laikā. Arvien karsējošā saule kārdina spēlēt ar brīvi krītošiem audumiem, dažādu krāsu rakstiem un siluetiem. Svārki var būt lielisks pretendents mūsu pavasara iepirkumu sarakstā.

Svārki - universāls savienojošais elements, kas iepazīstina ar pavasara / vasaras sezonu. Vēsākā laikā to var valkāt (izvēlieties) ar masīviem zābakiem un siltāku džemperi, un, iestājoties vasarai, iesperties sandalēs un izvēlieties trikotāžas krekliņu.

Varētu izcelt piecus svārku modeļus, kas šajā sezonā valdīs ielas modē.

Džinsa audums

90. gadu tendences pastāvīgi attīstās, tāpēc midi garuma džinsa svārki nav izņēmums. Tie var būt priekšpusē pogājami, ar šķēlumu vai izgrieztu asimetrisku līniju.

Džinsu svārku variants ir īpaši universāls, jo tas var kalpot visu gadu un to var kombinēt gan ar siltu rudens, gan ar vieglu vasaras apģērbu.



Mākslīga āda

Mākslīgās ādas cienītājām šī sezona piedāvā svārkus no zīmuļu formām līdz paplašinātiem siluetiem



Trikotāža

Ja nevēlaties atvadīties no mājīgām sporta biksēm, ar kurām strādājot attālināti, bija ļoti ērti sēdēt uz dīvāna, ieteicams izvēlēties adītus svārkus, kas radīs ne mazāk patīkamu izjūtu valkājot tos gan mājās, gan izejot ielās.



Horizontālas krokas

Boho stila svārki, kas šūti ar maxi garām krokām, būs galvenie pretendenti uz vasaras augstākajām pozīcijām.



Caurspīdīgi audumi

Caurspīdīgi audumi - šīs sezonas jaunums. Šī ir lieliska iespēja starp mini un midi garumiem: lai gan svārki ir gari, kājas ir redzamas.



Bezmaksas stilista konsultācija