BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Peldkostīmu karstie jaunumi
2020-07-08

Kad termometra stabiņš ir pacēlies virs 25 grādiem, galvā rosās domas par brīvdienām pie jūras. Iespējams, ka šogad jūs nevarēsiet sasniegt Maldīvu salu pludmali, taču mēs patiešām varēsim izbaudīt Baltijas jūru vai Latvijas ezerus. Peldēšanas sezona jau ir sākusies, tāpēc jauns bikini ir vajadzīgs tieši tikpat, cik krēms no saules.

Dziļš izgriezums

Tendence, kas ved uz deviņdesmitajiem gadiem un kas vizuāli rada ilūziju par gazeles kāju slaidumu, ir dziļais biksīšu izgriezums. Tas attiecas gan uz kopējiem, gan uz divdaļīgiem peldkostīmiem



Retro

Tām, kuras novērtē smalku sievišķīgu eleganci, šīs vasaras sezonā tiek piedāvāti minimāli retro stila peldkostīmi ar augšdaļu, kas atgādina parasto krūštura modeli. Tie var būt dažādu krāsu, no melnas līdz spilgti dzeltenai vai rozā, kas attiecas uz šo sezonu.



Sportiskais stils

Sports ieņem pozīcijas ne tikai ielu modē, bet arī steidzas uz pludmali. Tām, kurām pludmale asociējas ar smiltīm, volejbolu vai pludmales tenisu, sportiska stila peldkostīmam vajadzētu būt ideālam šādās izklaidēs.



Tropiskie motīvi

Tropisko karstumu mēs jūtam ne tikai izejot no mājas, bet arī pludmales apģērbu modē. Lapu un ziedu motīvi izskatās svaigi un noskaņo lieliskai atpūtai pie jūras.



Bezmaksas stilista konsultācija