BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Rotaļīgi apģērbi sievišķīgā garderobē
2018-03-06


© NEWMOOD

Rotaļīgi apģērbi ar aplikācijām stabili nodrošina vietu ne tikai pusaudžu, bet arī sieviešu garderobē. Nav brīnums, kad pie viņiem diezgan bieži apstājas acu skats, taču aukstais laiks saka  “nēee, tas nav man…”.! NEWMOOD stilisti piedāvā 3 salikumus, kuros jakas ar aplikācijām, kļūst par ļoti sievišķīgu un elegantu tēla daļu.




BOHO estētika


Pirmais salikums ir iedvesmojies no boho estētikas, kuram ir izteikti gari, brīvi silueti, slāņošanās un čigāniska stila piegarša. Aizņemieties šos elementus, savukārt bohēmiskā stila, haotisko un trokšņaino raksturu savienojiet ar vienkrāsainu zemes krāsu salikumu. Kā arī, atrodiet, birojam piemērotu tēlu ar čigāniskās brīvības pieskaņu.



© NEWMOOD


Džinsu piektdiena 


Netērējiet laiku pārģērbjoties pēc darba. Izvēlieties tēlu, kurš būtu piemērots gan dienai birojā, gan vakaram pilsētā. Ērtie augstpapēžu apavi piešķirs džinsiem eleganci, kā arī, optimāla lieluma somiņa uzlabos grāciju. Jums ir nepieciešams mazāk lietu, nekā Jūs domājat!



© NEWMOOD


Pamājiet skinny džinsiem


Uz īsu brīdi aizmirstiet par skinny džinsiem  un droši eksperimentējiet ar dažādu bikšu siluetiem un materiāliem. Āda nav obligāti piemērota tikai pikantiem tēliem. Zemes krāsas ir nēsājamas kopā ar mīkstām jakām, kuras atklāj maigo un sievišķīgo pusi.



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija