BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Sportiskā stila sandales. Jā vai nē?
2020-05-26

Tā kā saule spīd arvien biežāk, iespējams, ka vēlēsieties atjaunot apavu artilēriju. Pirmās iepirkumu sarakstā varētu būt - sportiskā stila sandales, kas - lieliska alternatīva kedu cienītājiem. Šajā sezonā tūrisma pārgājienu sandales aizēnos visus citus pieejamos apavus. Mēs tos nēsāsim ne tikai ar džinsiem vai šortiem, bet arī ar kleitām. Pateicoties ērtai platformai, plakanās zoles būs priekšplānā ne tikai pastaigām gar jūras krastu, bet arī apvienojot pilsētas ielas tēlu.

Minimālisms

Sportiskā stila sandales lieliski saderēs ar minimālisma stilu. Vai izvēlēsieties brīva kritiena kleitu vai oversize modeļa kostīmu, koptēls izskatīies harmoniski un nedaudz atgādinās skandināvu modes vēju.



Šorti

Izņemiet no garderobes šortu kostīmu, kurš spēlēja pirmo vijoli pagājušā sezonā un sniedziet tam otro iespēju, saderinot ar sportiskā stila sandalēm.



Klasika

Džinsi, krekliņš, garš džemperis, lietusmētelis un baltas kedas jau sen ir neatņemama apģērbu kombinācija. Kāpēc nemēģināt dot šai kombinācijai jaunu iedvesmu?



Kontrastu spēle

Klasiskā stila kleita ar sportiskām sandalēm no pirmā acu uzmetiena varētu šķist dīvaina, taču šobrīd nevienu nepārsteigsi. Nekad nav par vēlu eksperimentēt un izmēģināt kleitu, kas reiz nēsāta citā ampluā.



Lins

Linu audums šajā sezonā atdzimst. Platas bikses, kombinezonu var kombinēt ar smagnējām sandalēm vai citiem aksesuāriem.



Raksti

Sandales, kuras ir piemērotas tūrisma pārgājieniem labi sader ar dažādu dzīvnieku vai savādāku rakstu kleitu modeļiem. Šī stilīgā apģērbu kombinācija varētu būt piemērota pastaigai pa pilsētu vai tikšanās reizēm ar draugiem.



Bezmaksas stilista konsultācija