BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Izpletņa kleita. Kādus tēlus demonstrē modes ikonas
2021-06-11

Praktiskums un ērtums  - šīs sezonas devīze. Tāpēc izpletņa formas kleitas atkal ir modes augšgalā. Dizaineri piedāvā izvēlēties mini vai maxi garumu, spilgtas un ne tik ļoti spilgtu krāsu variantus.
Brīva piegriezuma, daudzslāņu kleita var būt universāls apģērbs jūsu garderobē un valkāts gan siltākā, gan vēsākā laikā. Apskatīsim, kādus tēlus modes ikonas piedāvā šovasar un ar kādiem apaviem ieteicams kombinēt.

Romantiska koķete

Viegla auduma plandoša kleita, pīta hūte un čības var kļūt par pamatu jūsu romantiskajam tēlam, kas pārvietojas no pludmales uz pilsētas ielām.



Pikanta pieskaņa

Kad vēlaties piešķirt savam stilam asuma sajūtu, masīvi zābaki paveiks šo darbu. Apvienojot divas šķietami neatbilstošas lietas, vienmēr tiek izveidots oriģināls un uzmanību piesaistošs tēls. Tāpēc siltajā sezonā nebaidieties no garderobes izvilkt ziemas zābaku pāri.



Elegances nodarbības

Tām, kas ilgojas pēc augstiem papēžiem - pie izpletņa formas kleitām lieliski derēs atvērtas sandales ar plānām siksniņām.



Ielu sports

Tas, ka ikdienas apavi tiek kombinēti dažādos komplektos, vairs nevienam nav noslēpums. Tāpēc, ja trūkst ideju par to, kādus apavus izvēlēties, mūsdienu modē mēs varam droši dot priekšroku sporta apaviem.



Moderns štrihs

Gludu, masīvu zoļu sandales ir šī gada karstākie jaunumi, kas lieliski izskatīsies ar oversize modeļa kleitu. Pie šādas kombinācijas jūs varat pieskaņot arī elegantu somu, kas radīs kontrastējošu tēlu.



Zemeņu zefīrs

Un visbeidzot, neaizmirsīsim šīs sezonas rozā krāsu. Tām, kas vēlas atbrīvoties no ierastās ikdienas rutīnas, Instagram zvaigzne piedāvā uzlikt rozā brilles.



Bezmaksas stilista konsultācija