BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Pat droši apģērbi var būt saderīgi ar visu.
2018-03-27


Labi izveidota garderobe, var būtiski samazināt rūpes par apģērbu kombinācijām. Pamata tā daļa - apģērbi, kuri sader ar visu. Diemžēl, pieraduši pie komforta un drošības sajūtas, visbiežāk uz skapi atvilinām vislielāko tēla pretinieku – garlaicību.
Kā no tās izvairīties, iesaka NEWMOOD stilisti. „Pat ekskluzīvas un spilgtas lietas, var būt saderīgas ar visu, un var būt piešķiramas pamata garderobei“, - vienbalsīgi saka stilistu komanda un piedāvā 3 salikumus, par kuru daļu kļuva drosmīgie Sister Jane krekli.


Sarafāni atgriežas


Šajā sezonā, sarafāni atgriezās ar troksni un ir ļoti saderīgi ar drosmīgām blūzēm. Neaizmirstiet arī par krāsainiem aksesuāriem, kā arī biezu zoļu apaviem. Tuvojas vasara, labākais laiks brīnišķīgām kombinācijām.



© NEWMOOD


Džinsi + augstpapēžu apavi


Ja nezināt, kā sākt eksperimentēt ar jauni iegādātajiem košajiem pirkumiem, sāciet no kombinācijas ar džinsiem. Džinsi– lieliska alternatīva, piemērota pieaugušo stilu rotaļām. Tikai neaizmirstiet mājās savu sievišķīgo grāciju. Kas šim salikumam būs nepieciešama, izvēloties atvērtus apavus ar augstāku papēdi.



© NEWMOOD


Dažādi raksti


Nebaidieties kombinēt dažādu rakstu apģērbus. Modes noteikumu atvieglojumu gadījumā, neriskējat pilnīgi ne ar ko. Vienīgi izskatīties, kā tikko no pjedestāla nokāpusi modes dīva. Šādi riskēt, Jums ir jāatļaujas!



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija