BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
„Preppy“ vasara
2021-05-24

Līdz ar vasaras siltumu atgriežas 90. gadu noskaņojums un līdz ar to arī „Preppy“ stils. Daudziem viņš ir saistīts ar rūtainu ģimnāzijas formu, baltām pusgarām zeķēm un loafer modeļa apaviem. Kaut arī šie elementi neapšaubāmi ir saistīti ar „Preppy“ stilu, daži no tiem var izskatīties vecmodīgi, jo mūsdienu mode diktē savādāku estētiku.
Šajā sezonā dominē klasiski minimālistiski un brīvi krītoši silueti, pasteļkrāsas, kas raksturīgas karaliskajai ģimenei, toņi apvienojumā ar sportiskā stila detaļām. Mūsdienu „Preppy“ stila mērķis ir izveidot - harmonisku retro stila un greznas elegances versiju. Izveidot kārtīgi vienkāršu tēlu, jāapdomā

Elementi, kuri veido „Preppy“ stilu:

1. Blūzes

Nav noslēpums, ka „Preppy“ stilam raksturīgi ir polo krekliņi. Bet, lai izskatītos izsmalcinātāk, varat izvēlēties blūzes ar volāniem, priekšpusē sasietu lenti vai parastu klasisko kreklu.
Šajā sezonā īpaši aktuālas ir lielas apkakles, kuras var redzēt uz džemperiem un kleitām.



2. Apavi

Lai atjaunotu autentisku „preppy“ stilu, ieteicams izvēlēties loafer tipa apavus vai sportiska stila brīvā laika apavus.
Neatņemama  „preppy“ stila sastāvdaļa ir pusgarās zeķes, kuras droši var kombinēt ar jebkuriem izvēlētajiem apaviem.



3. Krāsas

Krāsu izvēli nosaka vēlamā tēla iztēle. Lai piesaistītu uzmanību, varat izvēlēties spilgtas krāsas, kas ir modē šajā sezonā, piemēram, dzeltenu, piesātināti zaļu vai zilu. Lai izveidotu mierīgāku elegantu tēlu, priekšroka tiks dota pasteļtoņiem, rozā, dzeltenīgai, zilganai vai zaļganai nokrāsai.



4. Kostīms

Princeses Diānas tēls - pasteļtoņu kostīmi ar svārkiem. Karaliskās ģimenes noteikumi nosaka sievietēm valkāt svārkus oficiālā vidē, un 2021. gada modernajā versijā mēs redzam vienkrāsainus bikšu kostīmus kombinācijā ar brīva piegriezuma žaketēm.



5. Aksesuāri

Aksesuāri ir nepieciešami, lai iegūtu tēla integritāti un pilnīgumu. Hūtes, cepures ar nagu vai galvas lentes var kļūt par ikdienas „preppy“ stila elementu.
Pērļu kaklarotas arī atgriežas modes virpulī, taču nevajadzētu sevi mānīt, jo tās nav tādas pašas, ar ko pucējās mūsu mammas vai vecmāmiņas. Viņu izskats ievērojami atšķiras no 90. gadiem.



Bezmaksas stilista konsultācija