BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
„Seks un lielpilsēta“ varoņu stils pēc Newmood
2018-08-03


Seriāla „Sekss un lielpilsēta“ izveidotās varones apbur ne tikai ar iespaidīgiem izskatiem, bet arī savām raksturu īpašībām, ar kurām daudzas sievietes visā pasaulē atrod identitāti un līdzības. Dažādās dzīves situācijās noteikti ikviena sevī atpazīst Keriju, Samantu, Šarloti un Mirandu.


Harizmātiskā Kerija


Jauka, koķetīga, ziņkārīga un intriģējoša, taču mazliet izklaidīga un nemierīga – Kerija iekaro ne tikai Lieliskā kunga, bet arī skatītāju sirdis. Viņa dievina dārgus apavus un lepnus restorānus. Kerijas stils bieži vien ir eklektisks un pārsteidzošs, taču vienmēr izstaro sievišķību. Šī seriāla varone pat „kargo“ bikses pārvērš par vilinošu stila daļu.



Seksuālā Samanta


Galvenā Samantas interese – dzīves prieks. Viņa ignorē tumšo dzīves un mīlestības pusi, visu savu uzmanību koncentrējot un baudas sasniegšanu. Samanta drosmīgi demonstrē savu seksualitāti un bauda panākumus. Viņas stils ir ekspresīvs, sievišķīgs, vilinošs – acu skatienu piesaistošs kā magnēts, taču galvenais ierocis - bezkompromisa pašapziņa.



Kautrīgā Šarlote


Šarlote vienmēr ir pilnības meklējumos. Ideāls vīrs, ideāla ģimene, ideāla sieva, nevainojama reputācija – tā ir Šarlotes atslēga laimīgai dzīvei. Nedaudz maniakāls perfekcionisms veido sievišķīgu, taču konservatīvu izskatu: tādu kurš būtu pievilcīgs vīram, taču patiktu arī viņa mammai.



Vēsā Miranda


Vēsa, ciniska, loģiska, principiāla, nelokāma un grūti pieņemoša savādāku attieksmi Miranda ir ziedojusi sevi noteikumu ievērošanai, ir uzticama draudzene un lojāla darbiniece. No otras puses, visa seriāla laikā mācās pieņemt savus instinktus, atklāt jūtas. Tādēļ striktajā un lietišķajā Mirandas garderobē sezonu pēc sezonas parādās daudz maigu, romantisku siluetu un audumu.



Bezmaksas stilista konsultācija