BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Vasaras must-have: velosipēdista šorti
2019-06-17

© PINTEREST

Pirms dažiem gadiem par ielu modes kliedzienu kļuvušie legingi, daudziem izraisīja izbrīnu, kā arī jautājumus, vai tie nebūtu piemēroti vairāk sportam, vai arī, ar ko tos varētu kombinēt ikdienas apģērbu salikumos. Šosezon, t.i., vasarai ieskrienoties, fashionistu garderobēs ir atradusies brīva vieta vēl vienai sporta detaļai  – biker šortiem.

Velosipēdistu šorti jau vairs nav tikai sporta apģērba elements. Šovasar, tie kļuva par ikdienas ielu modes hītu, kuri  ierauj intriģējošā spēlē ar krāsainiem un dažādiem stiliem.

© PINTEREST

Business friendly (vai klasikas iedvesmots)

Striktu formu žaketes un klasiska tipa vīriešu krekli ir komplektējami ar velosipēdistu šortiem, šādi radot biznesa stila piesitienu. Lai šis tēls attaisnotu sevi, iesakām izvēlēties sašaurinošos kitten heel tipa apavus vai sandales.

© PINTEREST

Lojalitāte sportam

Ērtākais veids biker šortu nēsāšanai ir to komplektēšana ar oversize jakām vai džemperiem, tā radot sportisku tēlu. Vēloties izskatam piešķirt nedaudz sievišķības, var izvēlēties puķainus vai rakstainus šortus.

© PINTEREST

Disco skaņas

90. gadi vienmēr atgādinās par spilgto krāsu gammu un sporta apģērbu izcelsmi. Uzkrītošā neona krāsa, sporta apģērbu elementi, kuri ir apvienojami savstarpēji, aizceļ atpakaļ pagātnē, kur var dzirdēt disco mūzikas skaņas.

© PINTEREST

Konservatīva pieeja

Jaunās modes tendences ne vienmēr viegli iedzīvojas Jūsu skapī, it īpaši tām, kuras ir uzticamas „drošam“ un ierastam stilam un tā detaļām. Pirms dažiem gadiem beigusies "bermudu" šortu ēra, šobrīd daudzos skapjos to būtu iespējamas atdzīvināt jaunai iedvesmai, ieskatoties šīs sezonas modes tendencēs. Tātad, velosipēdistu šortiem lieliska alternatīva, garāki džinsu šorti, kuri, lieliski kombinējami ar baltas krāsas krekliņiem, ādas vai arī džinsu jaciņām, radot Rock‘N‘Roll noskaņojumu.

Bezmaksas stilista konsultācija