BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Izbaudiet krāsaino un eklektisko NEWMOOD ziemas kolekciju
2017-12-20


© NEWMOOD

Mūs pastāvīgi pavada ideja, ka stils ir vienots veselums. Šo tradīciju turpinām arī ziemas fotosesijā, par kuras modeļiem tika izvēlēti Lietuvā zināma aktririse un rakstniece Beata  Tiškevič un viņas sirds draugs, režisors  Saulius Baradinskas.



© NEWMOOD

Hariizmatiskajam mākslinieku  pārim  nesen apritēja viņu  pirmais draudzības gads un viņi pirmo reizi kopā piedalījās modes fotosesijā, kurai tēlus radīja NEWMOOD stilistu komanda.



© NEWMOOD

Radot fotosesijas tēlus, stilisti centās atklāt ne tikai  spožākās sezonas tendences, bet arī pieskaņot tās zināmajam mākslinieku pārim. Eklektiski tērpi, košas krāsas, mākslīgā kažokāda, gobelēnu atgādinoši audumi, samts un rupja āda lieliski piestāvēja harizmātiskajiem fotosesijas varoņiem.



© NEWMOOD

„Fotosesijā vilktās apģērbu kombinācijas man ļoti patika. Tas iedvesmoja pārcilāt savu apģērbu skapi un papilditnāt to ar ko jaunu. Pēc fotosesijas  pat iegādājos „Cheap Monday“ preču zīmola zābakus, ar kuriem pozēja Saulius. Kā arī patika ideja saskaņot apaļus auskarus ar bereti. Fotosesijā no jauna atklāju tumšās lūpu krāsas“, - par „Newmood“ stilistu darbu priecājas pazīstamā Lietuvas aktrise.



© NEWMOOD

Noslēpumainā, ziemā klusā, Lietuvā esošā Jakiškiu muiža fotosesijai netika izvēlēta nejauši. „Newmood“ modeļus šeit uzņem kā viesus, jo leģendām apvītajā muižā viņi ir pavadījuši nevienu vien vasaras nedēļas nogali. Šī muiža ir ļoti mīļa mūsu varoņiem, tāpēc, lai sasniegtu pēc iespējas dabiskāku modeļu, stila un atrašanās vietas sintēzi, pat neizskatījām citu alternatīvu.



© NEWMOOD

Jums nav jābūt māksliniekiem, lai izvēlētos eklektiku. Eksperimenti ne tikai der, bet ir nepieciešami visiem. Prezentējot jauno NEWMOOD ziemas kolekciju, vēlam jums pēc iespējas biežāk  izbaudīt atklāsmes prieku gan apģērbos, gan ikdienā! 



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija