BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Tropu krāsu eksplozija
2020-06-19

Uzticieties tropisko motīvu tendencēm, kas drīz pārņems vasaras sezonu un pēc karantīnas pakāpeniski iesprauksies Jūsu garlaicīgajos skapjos. Spilgts raksts, pilns ar kokiem, lapām, ziediem, krāsām un abstraktām detaļām, dos Jums iespēju novērst uzmanību un pamielot acis. Ja domājat, ka “dīvāna” stils ir ļoti garlaicīgs, bet skapī dominē neitrāla gamma, tad ir pienācis īstais laiks radīt krāsu eksploziju un ieelpot nedaudz svaiguma.
Nav nekāds brīnums, ka sākoties pavasara/vasaras sezonai uz podiuma atgriežas ziedi un romantiska stila kleitas. Taču šogad augstākās modes nami, kā Versace, Gucci, „Dolce & Gabbana“, meklēja jaunu iedvesmu, par ko tapa tropiskais klimats: palmas un Havaju pludmale.
Kā nēsāt kontrastiem bagātus tropiskos motīvus?

No galvas līdz kājām džungļos

Ekstremāli ir ar visu galvu ienirt džungļu motīvos un izvēlēties divdaļīgu kostīmu vai kombinezonu, kas apdrukāts ar tropiskām “apdrukām”. Šāds salikums nav atdalāms no domām par brīvdienām un smilšaino piekrasti.



Ceļā uz Havaju salām

Neviens nevar pateikt, kad vēl varēsim izbaudīt Havaju salu balto pludmali un baudīt tropiskos augļus. Tomēr, lai rosinātu tropisko atmosfēru savā skapī, jums nekur nav jādodas. Parasti džinsa šorti un krekliņš rotāts ar džungļu motīviem vai midi svārki ar krāsainiem ziediem un lapām lieliski saskaņosies ar klasiski balto kreklu, tas ļaus Jums sajust vasaras vēsmu un izbaudīt tuvojošos vasaru.



Motīvu sajaukums

Tropiskos motīvus var droši sajaukt ar citiem šīs vasaras raksturīgajiem motīviem: svītrām un punktiem. Par daudz, par spilgtu vai par raibu? Vai varbūt drosmīgi, radoši un oriģināli?



Bezmaksas stilista konsultācija