BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Balto džinsu ceļvedis: kad un ar ko tos nēsāt
2018-06-13



© PINTEREST

Balts krekls - ir. Balts krekliņš - ir. Bet vai Jums ir balti džinsi? Ne? Tad ir īstais laiks tos iegādāties!

Balti džinsi, tas pats, kā brīvā laika apavi ar polo krekliņu, viens no svarīgākajiem vasaras stila akcentiem. Baltus džinsus kombinēt ar jau esošo garderobi ir vienkāršāk, nekā Jums izstatās... bet tas izdosies tikai tad, kad atzīsiet sāpīgo patiesību - tieši tā, tie smērējas. Izmēģinot visus eksperimentus ar baltiem džinsiem (nepiemērots modelis, plankumi un tamlīdzīgi), tie kļūs par neatņemamu un dabīgu Jūsu stila daļu.

Kā un ar ko kombinēt šīs vasaras akcentu, bet izvairīties no saldējuma pārdevēja izskata? Atbilde Jūs gaida apakšā.


Pirmais piedāvājums vai arī, kad jūtiet pārliecību par sevi


Šim izskatam būs nepieciešama drosme, un ja sanāks to piemērot sev, rezultāts patīkami pārsteigs. Roka zvaigžņu, jau par ikonu kļuvušais raibais krekls, balti džini un ādas apavu kombinācija, kļūs par salikumu vīrietim, kuram patīk izcelties. Izvēloties šo tēlu ballītei vai bāra apmeklējumam, tik tiešām, jau pusdivpadsmitos nebūs nepieciešams aicināt Uberi - mājās pārradīsieties kopā ar sauli.

Piemērots: ballītēm, bāra apmeklējumiem, vecpuišu ballītēm, koncertiem vai trīs dienu nedēļas nogalei, kaut kur.



© NEWMOOD


Birojs, otrais randiņš vai vakariņas ar draugiem


Balti džinsi iederas arī darba dienas garderobē: tie ir krāšņāki par zilas krāsas biksēm, daudz ērtāki par uzvalka biksēm, bet viss labākais - tie sader ar pilnīgi visu, ko jau Jūs nēsājat ejot uz darbu ikdienā (pie žaketes, krekla, polo krekliņu un tt.). Darba atmosfērai izvēlieties vienkāršus taisna griezuma baltus džinsus bez jebkādām detaļām, jo jūsu mērķis ir nēsāt baltus džinsus tā, lai neviens no sākuma pat nesaprastu, ka tie ir džinsi  - projektu vadītāja Laima, vienkārši padomās, kad izskatāties izsmalcināti.

Piemērots: birojam, vakariņām ar draugiem, otram randiņam.



© NEWMOOD


Nedēļas nogale, lidosta vai bārbekjū ballīte


Vienkāršs krekliņš vai sasienami apavi, džinsiem piešķirs mazliet ikdienišķās brīvības un pārvērš tos par Jūsu iedomu modeli. Kombinējiet ar kaklarotu, rokassprādzi vai iecienītāko pulksteni un Jūs jau esat gatavi jaunai  dienai. Šis universālais tēls ir piemērots tādiem gadījumiem, kad diena var pārvērsties vakarā, un pārģērbties nebūs kad.

Piemēroti: Lidostai, bārbekjū ballītei, randiņam pie kafijas, piekdienai



© NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija