BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
Ko vilkt lietainā dienā? 
2021-08-07

Kad vasaras karstums norimst un padebešus klāj pelēkas krāsas debesis un līst lietus, mēs saskaramies ar jautājumu, ko vilkt mugurā. Lietus - nav pamata uztraukumam, pat apmākušās dienās varam izskatīties stilīgi un omulīgi.
Jau iepriekš saplānotas apģērbu kombinācijas var palīdzēt justies mājīgi un izskatīties stilīgi jebkuros laika apstākļos. Apskatīsim apģērbu idejas gaidāmajām lietainām dienām.

Lietusmēteļu ēra

Rudens tuvošanās daudziem ir saistīta ar lietusmēteļu valkāšanas sezonu. Šis apģērbs ne tikai nodrošina lielisku aizsardzību pret vēju, bet arī no lietus. Ar to jūs varat droši kombinēt džinsus, kleitas un radīt brīvā laika vai ofisa tēlus. Garumu var izvēlēties no midi līdz maxi, un krāsu gamma ir atkarīga no jūsu garderobes satura.



Ūdensnecaurlaidīgs stils

Jau vairākus gadus pēc kārtas laurus plūc ūdensnecaurlaidīgu audumu lietusmēteļi. Mēs piedāvājam bagātīgu krāsu izvēli, kā arī caurspīdīgus variantus. Tā ir lieliska izvēle atpūtas vai sporta stila cienītājiem.



Apavi lietainam laikam

Maiga trikotāžas kleita un garš kardigans kopā ar gariem lietainam laikam piemērotiem zābakiem liks justies ērti.
Apavi lietainam laikam – ideāla izvēle bradāšanai pa peļķēm. Turklāt kā stila detaļu var izmantot konkrēta modeļa vai krāsas izvēli.



Bezmaksas stilista konsultācija