BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
2018 Vīriešu modes ceļvedis. I daļa
2018-02-22


© Pinterest

Jaunais gads atnes ne tikai aukstuma viļņus, bet arī jaunas vēja plūsmas vīriešu modes pasaulē. Brīvā laika un oficiāla apģērba līdzsvaru mēģinās atrast 2018. Gads, iedvesmos savādāk novērtēt nostāvējušos stila standartus: nedēļas nogalē nēsājamais uzvalks vai džinsu krekls pirmdienai birojā? Kāpēc gan ne? Šie 6 pamata vīriešu modes akcenti, ne tikai būs saderināmi ar visu, kas jau jums ir, bet kopā sniegs iespēju jaunajā gadā būt stilīgākiem, kā jebkad agrāk. Jūsu novērtējumam - pirmais spilgtāko tendenču trio.

Ideāli piemērotās "chino" bikses


"Chino" modeļa bikses jau pāris gadus neatkāpjas no vīriešu modes topa augšas, un ir viena no universālākām vīriešu garderobes detaļām. Modelis ir līdzīgs iecienītākajiem džinsiem un lieliski piemērots brīvajam laikam, "chino" bikses ir viegli komplektējamas ar žaketi un kreklu biroja telpā.



© Pinterest, NEWMOOD


Džemperis ar rakstiem


Jau ļoti sen mode nav bijusi tik ērta: kādreiz piemērots tik sporta klubiem un slinkām nedēļas nogalēm, džemperi iekaroja modes pasauli un regulāri parādās uz augstākās modes pjedestāliem. Šogad klasiskā un sporta stila apvienojums atgriežas, uzlabota džempera izskatā. Košs, drosmīgs, un ar īpašiem rakstiem džemperis, kļūs par neaizstājamu ikdienas daļu - jums atliek izvēlēties tīkamāko.



© Pinterest, NEWMOOD


Militāra stila akcenti


Nekādi no modes neaizejošais militārais stils, jau droši var būt nosaukts par vīriešu modes ilgdzīvotāju. Haki krāsu variācijas, kamuflāžas raksti, papildus kabatas un nevainojams kvalitatīvs džinsu audums - šādas vai citādas formas militārais stils, bez grūtībām iekļausies jau esošajā garderobes saturā.



© Pinterest, NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija