BEZMAKSAS* PIEGĀDE UN BEZMAKSAS ATGRIEŠANA!
2018 Vīriešu modes ceļvedis. II daļa
2018-02-22


© Pinterest

Nedēļas nogalē uzvalks un džinsu krekls pirmdien birojā? Kāpēc gan ne? Sāciet jaunu gadu, veidojot savus standartus, kā arī laužot jau novecojušus un visiem apnikušus modes noteikumus. Otrs spilgtākais šī gada vīriešu modes tendenču trio palīdzēs ne tikai viegli un bez liekiem pārdzīvojumiem atjaunot garderobi, bet arī sniegs iespēju šogad būt stilīgiem, nekā jebkad agrāk.


Slāņošanās


Aukstajā sezonā slāņošanās ir vairāk nepieciešama, nekā mode, taču pat trīs apģērbi var kļūt par stila akcentiem, ja vien sniegsiet šādu iespēju. Slāņošanās tā ir tehnika: ikvienam apģērba slānim ir jābūt ne tikai funkcionālam, bet jātuvina pie galējā rezultāta. Vissvarīgākie noteikumi, lai izvairītos no Michelin Man tēla - slāņojiet apģērbus no plānākā līdz biezākajam, no vieglākā līdz smagākajam. Tādā veidā vieglie un gaisa caurlaidīgie audumi būs tuvāk ķermenim, savukārt biezākie un smagākie, aizsargās no apkārtnes iedarbības.



© Pinterest, NEWMOOD


Pienākumus neuzliekoša žakete


Kaut arī modi paredzēt ir vieglāk nekā laika apstākļus, reizēm kļūdās arī labākie. Ja arī neizpildīsies prognozes, visi vīrieši staigās, kā Mark Zuckerburg, klasiskie silueti nekur nepazūd. Šajā sezonā dominēs brīvāka piegriezuma, un ne tik oficiālas žaketes, tātad, tās varēsiet komplektēt to ar jakām, flaneļa krekliem, džinsiem un savām iecienītākajām kedām. Aizmirstiet par noteikumiem un atpūtieties.



© Pinterest, NEWMOOD


Džinsu krekli


Vienmēr modernais džinsu audums, atgriežas kreklu izskatā. Džinsu krekls ir viens no universālākajiem apģērbiem: parādoties lielākai modeļu, formu un sastāvu dažādībai, džinsu kreklus var nēsāt katru dienu, 7 dienas nedēļā. Atraduši jums tīkamāko modeli, džinsu kreklu varēsiet komplektēt ar esošo garderobi, un vairs nelauzīsiet galvu, ko nēsāt zem žaketes ejot uz darbu, piektdienas vakarā dodoties uz pilsētu vai nedēļas nogales ceļojumā ar draugiem.



© Pinterest, NEWMOOD

Bezmaksas stilista konsultācija